Το Indiana Jones μπορεί να μην είναι το μόνο franchise της Disney που ετοιμάζεται απο την Bethesda.Όπως γνωρίζουμε, η Disney τείνει τώρα να διανέμει τις άδειές της σε εκδότες του κλάδου, ώστε να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Πολλά παιχνίδια Star Wars βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ένα παιχνίδι Indiana Jones από τη MachineGames. Αλλά δεν θα ήταν μόνο αυτό, σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη.

Ως συνήθως, να είστε προσεκτικοί με αυτές τις πληροφορίες διότι σύμφωνα με τον σχολιαστή Joey McDermott, αρκετά παιχνίδια προσαρμοσμένα από τις άδειες χρήσης της Disney βρίσκονται στην πραγματικότητα σε εξέλιξη παράλληλα με την Bethesda και συνεπώς το Microsoft Xbox.

Απαντώντας στην έρευνα του Timur222 στο tweeter που μεταφέρει τακτικά αδημοσίευτες πληροφορίες για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, ο Joey McDermott ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την ύπαρξη "πολλαπλών" έργων για την προσαρμογή των αδειών της Disney από την Bethesda.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του ο McDermott απαντά ότι έχει πηγές. Και να θυμάστε ότι ένας από αυτούς του είχε πει στο παρελθόν ότι η Microsoft σχεδίαζε μια εκδήλωση "Welcome to the Family" με στόχο την επικύρωση της εξαγοράς της Bethesda στις τάξεις της αρκετούς μήνες πριν από την επισημοποίησή της.


Θα παραμείνουμε επιφυλακτικοί μέχρι κάποια επισημοποίηση. Μια φήμη που προέκυψε πρόσφατα στις φήμες ήταν το "The Mandalorian", αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι πολύ αβέβαιο.


43 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png