Το JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R έρχεται το φθινόπωρο στο Xbox.Η αγορά των παιχνιδιών που βασίζονται στα πιο γνωστά manganimes είναι κάτι που συνεχίζει να αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα με franchises όπως dragon ball, One Piece, Naruto, Boku no Hero ή Kimetsu no Yaiba πιο πρόσφατα, δημιουργώντας ένα είδος παιχνιδιών που προσφέρουν ένα πολύ καλό επίπεδο.

Ένα από τα πιο σημαντικά στούντιο από αυτή την άποψη είναι το CyberConnect 2, το οποίο έχει αναπτύξει μεγάλους τίτλους όπως το naruto Shippuden: Ninja Storm, Dragon Ball Z: Dragon Ball Z: Kakarot ,Demon's Slayers: Kimetsu . Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τελευταίο έργο του ιαπωνικού στούντιο, αφού κατά τη διάρκεια του state of play αποκαλύφθηκε η ύπαρξη του JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Sony, επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη αυτού του νέου παιχνιδιού βασισμένο στο manga του Hirohiko Araki, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης τις αρχικές φωνές των ηθοποιών φωνής της σειράς. Αλλά το πραγματικά σημαντικό είναι ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι θα έρθει στις κονσόλες Xbox.

Όσον αφορά το ίδιο το παιχνίδι, μπορούμε να περιμένουμε ένα παιχνίδι όπως αυτό που είχαμε δει προηγουμένως στο Cyberconnect 2 με πολύ προσεκτικές μάχες και ικανό να προσφέρει πολύ διασκεδαστικές εμπειρίες. Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί ότι ο τίτλος θα φτάσει με 50 χαρακτήρες από όλα τα τόξα του JoJo. Ο τίτλος φτάνει στο Xbox το φθινόπωρο του 2022.

Παράλληλα το JoJo's Bizarre Adventure υπάρχει διαθέσιμο στο Netflix ώστε να απολαύσει την ιστορία του.


17 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png