Το Metacritic έχει ήδη σελίδα για το Street Fighter 6 στο Xbox Series X|S.Ένα από τα συμβολικά Fighting παιχνίδια ολόκληρης της γενιάς των βιντεοπαιχνιδιών είναι αναμφίβολα η σειρά Street Fighter. Να θυμηθούμε ότι το τελευταίο της κεφάλαιο ήταν αποκλειστικό για το PlayStation καθώς και η έκδοση του υπολογιστή της μέσω Steam. Πριν από λίγες εβδομάδες, ανακοινώθηκε επίσημα η άφιξη του έκτου κεφαλαίου που δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση λόγω της απουσίας λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τις πλατφόρμες κυκλοφορίας.

Στην πραγματικότητα, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το που θα κυκλοφορήσει το νέο Street Fighter 6. Ωστόσο, χάρη σε μια αναφορά από το Idle Sloth μάθαμε ότι η σελίδα Metacritic εισήγαγε την έκδοση για το Xbox Series X|S του νέου κεφαλαίου στη βάση δεδομένων της. Αν και υπάρχει σφάλμα στις πληροφορίες καθώς το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως 2D fighting game όταν στην πραγματικότητα είναι ένα 3D παιχνίδι αλλά αυτό μπορεί να ωφελείται σε κάποιο είδος σφάλματος στην μετάφραση.


Είναι σαφές ότι αυτό δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως απόλυτη επιβεβαίωση, φυσικά μπορεί επίσης να είναι ένα σφάλμα από την ίδια τη Metacritic ή λανθασμένες πληροφορίες επίσης επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση.

Ενώ περιμένουμε την Capcom να αποκαλύψει το μυστήριο και να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες, σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή το Street Fighter 6 δεν έχει παράθυρο κυκλοφορίας.

39 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png