Το Microsoft Store ίσως έδωσε στοιχεία για άφιξη Metal Gear παιχνιδιών στο Xbox Game Pass.Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, πριν από λίγες ημέρες το Microsoft Store ήταν σε θέση να για να μας teasαρει την άφιξη αρκετών παιχνιδιών από την Activision Blizzard στο Xbox Game Pass, καθώς εμφανίστηκαν στην ενότητα "Προσφορές Xbox Game Pass". Αυτό θα έδινε επίσης ενδείξεις για το επικείμενο κλείσιμο μιας τόσο μεγάλης εξαγοράς, η οποία θα φέρει σπουδαία πράγματα στο Xbox και τους παίκτες του. Αλλά τα παιχνίδια Activision δεν ήταν οι μόνοι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, καθώς στην ίδια ενότητα προσφορών θα μπορούσε επίσης να έχει διαρρεύσει η άφιξη αρκετών παιχνιδιών Metal Gear στο Xbox Game Pass.


Θα θυμάστε ότι το Metal Gear Solid HD Edition: 2 & 3 ήταν για λίγο στην επιτυχημένη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, αλλά συνήθως, το μεγάλο franchise Konami δεν έχει εμφανιστεί πρακτικά στον κατάλογο. Αλλά τώρα αν δούμε αυτά τα περίεργα στοιχεία (μέσω του Idle Sloth), θα μπορούσαμε σύντομα να γίνουμε μάρτυρες της άφιξης αρκετών παιχνιδιών Metal Gear στο Xbox Game Pass που θα σας αποκαλύψουμε παρακάτω.

  • Metal Gear Rising: Revengeance

  • Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

  • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

  • Metal Gear Survive

Οι "φίλοι" μας εκεί στο Redmond τελευταία έχουν αφήσει ενδείξεις με διάφορους τρόπους, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα και ακόμη και από το Microsoft Store. Άλλες φορές είδαμε τον Phil Spencer να μας δίνει στοιχεία που υπήρχαν πίσω στο ράφι του για διαφορετικά πράγματα που σχετίζονται με τη μάρκα. Για να δούμε τελικά εάν θα δούμε αυτούς τους τίτλους στην επιτυχημένη υπηρεσία της Ms.

142 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png