Το Microsoft Store ίσως αποκάλυψε την άφιξη παιχνιδιών Activision στο GamepassΌπως θα θυμούνται οι περισσότεροι από εσάς νωρίτερα φέτος η MS εξέπληξε για άλλη μια φορά με την αγορά της Activision Blizzard για περίπου 70Δις. δολάρια καθιστώντας την έτσι τη μεγαλύτερη και ακριβότερη αγορά μέχρι στιγμής. Όπως δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όλοι προσβλέπουν σε νέες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την απόκτηση οι οποίες δεν θα αποκαλυφθούν μέχρι να τεθεί σε ισχύ. Αν και γνωρίζουμε ήδη ότι τα Xbox Game Studios θα λάβουν ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών, τεχνολογίας, 14 ταλαντούχα στούντιο και ένα ιστορικό εμπορικών επιτυχιών όπως το Call of Duty, το οποίο θα παραμείνει cross-platform στην εταιρεία άλλων μεγάλων έπους μέχρι να λήξει η υπάρχουσα συμφωνίες.

Ενώ μεταξύ των λίγων λεπτομερειών οι αξιωματούχοι του xbox ήταν σε θέση να αποκαλύψουν ότι ο Phil Spencer επιβεβαίωσε ότι η Microsoft θα προσθέσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια Activision Blizzard στο Xbox Game Pass όπως και έγινε με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της ZeniMax Media. Ως εκ τούτου, τώρα φαίνεται ότι αυτή η στιγμή θα μπορούσε να πλησιάζει καθώς χάρη στο VidocqClues και το γνωστό Idle Sloth μέσω Twitter, το Microsoft Store μας έχει δώσει αρκετές ενδείξεις σχετικά με την πιθανή άφιξη αρκετών παιχνιδιών Activision Blizzard στο Xbox Game Pass.

Όπως μπορείτε να δείτε το Call of Duty Cold War, Diablo II Resurrected, Call of Duty Modern Warfare Remastered και Call of Duty Modern Warfare (2019) εμφανίζονται στην ενότητα "Xbox Game Pass Offers" και αυτό μπορεί να είναι ένδειξη για την επικείμενη άφιξή τους στο Xbox Game Pass.
393 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png