Το Microsoft Store μπορεί να έχει επιβεβαιώσει την άφιξη του Age of Empires IV για το Xbox.Παρά την έλλειψη επίσημης επιβεβαίωσης από τη Microsoft, το Age of Empires IV φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να φτάσει στις κονσόλες Xbox, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν προκύψει κάποιες ενδείξεις που δύσκολα μπορούμε να αγνοήσουμε.

Τον περασμένο Ιανουάριο, πρώτα, ορισμένοι "παρατηρητές" παρατήρησαν την εμφάνιση της δοκιμαστικής εφαρμογής Age of Empires IV στο Xbox Insider Hub. Ένα μήνα αργότερα, ο Jez Corden του WindowsCentral, μια διαβόητα καλά ενημερωμένη φιγούρα για το Xbox, είπε ότι ήταν 90% σίγουρος ότι τα RTS θα έφταναν στις κονσόλες όλο το 2022. Σήμερα μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μια πολύτιμη ένδειξη στη λίστα.


Η σελίδα Age of Empires IV στο Microsoft Store εμφανίζει τώρα μια ειδοποίηση που απευθύνεται ειδικά σε παίκτες κονσόλας:


"Το online multiplayer στις κονσόλες απαιτεί συνδρομή Xbox (πωλείται χωριστά)."

Μέχρι πριν λίγες μέρες αυτό το μήνυμα απουσίαζε δικαιολογημένα, καθώς είναι συνήθως περιττό για ένα παιχνίδι που διατίθεται μόνο σε PC. Επομένως, είναι πολύ πιθανό η αποκλειστικότητα να τελειώνει και το Age of Empires IV να έρχεται επιτέλους στο Xbox Series X|S και ίσως ακόμη και στο Xbox One. Απλά πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη επικοινωνία από τη Microsoft.

45 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png