Το PlayStation θέλει να δημιουργήσει το δικό του gaming store στον υπολογιστήΤα τελευταία χρόνια, η Sony έχει φέρει πολλές από τις αποκλειστικότητες της στο Steam και το Epic Games Store, με αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό. Οι χρήστες υπολογιστών έλαβαν τα IPs του PlayStation με ενθουσιασμό στον υπολογιστή, καθιστώντας τους πωλήσεις πάνω από τις προσδοκίες της Sony και, ως εκ τούτου, τροφοδοτούν περαιτέρω το ενδιαφέρον του εκδότη να μεταφέρει περισσότερους από τους αποκλειστικούς τίτλους του στην πλατφόρμα των υπολογιστών.

Μια νέα αγγελία εργασίας επιβεβαιώνει τώρα το έντονο ενδιαφέρον της Sony να "αποσυνδεθεί" από την μόνιμη αποκλειστικότητα για PS5/PS4. Το τμήμα PlayStation αναζητά επί του παρόντος έναν Ανώτερο Διευθυντή/ Επικεφαλής για έναν μεσοπρόθεσμο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και στρατηγικής για την πλατφόρμα του Pc.

Ο υποψήφιος θα ηγηθεί την ανάπτυξη και την εμπορική στρατηγική της sony interactive entertainment στον υπολογιστή.Επισης θα εντοπίσει νέους τομείς και συνεργασίες για περαιτέρω επέκταση, θα εργαστεί για να αυξήσει τον αριθμό των μηνιαίων ενεργών χρηστών στα παιχνίδια για pc του PlayStation και θα συνεργαστεί στενά με άλλους μηχανικούς για τη γέννηση μιας πιθανής "ιδιόκτητης πλατφόρμας", μιας εφαρμογής εκκίνησης, από το PlayStation στο PC όπως το Origin, Ubisoft connect κτλπ.

https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/uadvwu/sony_strengthening_their_pc_plans/?ut

Μέχρι σήμερα παιχνίδια όπως Days Gone, Horizon Zero Dawn και του God of War είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, στην οποία θα προστεθεί σύντομα και το Uncharted: The Legacy of Thieves Collection το οποίο αναμένεται μέσα στο 2022 χωρίς κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που μπορεί να είναι οι επόμενοι που θα φτάσουν στον υπολογιστή από το The Last of Us έως το Spider-Man και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε νέες προσθήκες. Η στρατηγική της Sony είναι να κυκλοφορήσει τα IPs της στο PC λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία τους στο playstation.

https://twitter.com/BenjiSales/status/1518044870358798336?t=EGwUo_Gfh0-RNg504b0swg&s=1971 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png