Το Reboot του Perfect Dark μπορεί να είναι σαν ''Game as a service''


Πριν από λίγο καιρό, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά το project στο οποίο δούλευε το νέο στούντιο του Xbox, The Initiative, και η έκπληξη ήρθε όταν επιβεβαιώθηκε ότι δημιουργούσαν το νέο Perfect Dark μια IP που δημιουργήθηκε αρχικά από την RARE . Φαίνεται πως στο μέλλον θα το ξαναδούμε σε δράση. Από το πρώτο (και μοναδικό) τρέιλερ, δεν έχουμε δει τίποτα άλλο για το παιχνίδι, αλλά το reboot του Perfect Dark θα μπορούσε να υιοθετήσει λειτουργίες ενός παιχνιδιού ως υπηρεσία (game as a service) .

Χάρη σε μια ανάρτηση του χρήστη IdleSloth84 στο Twitter, μπορέσαμε να δούμε ότι στο LinkedIn του Cory Butler της Crystal Dynamics ο οποίος επίσης εργάζεται για την ανάπτυξη αυτού του τίτλου και συγκεκριμένα αναφέρει ότι το παιχνίδι θα έχει λειτουργίες που προέρχονται απευθείας από τα παιχνίδια ως υπηρεσία.

Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να υποθέσουμε τι λειτουργίες θα λάβουν από τα παιχνίδια ως υπηρεσία, ας θυμηθούμε ότι η τριλογία Hitman της IO Interactive είχε μια επεισοδιακή εξέλιξη και αντί να είναι κακό είδαμε ήδη ότι έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο . Το μέλλον θα δείξει πως η The Initiative και η Crystal Dynamics συνεχίζουν με την ανάπτυξη αυτής της πολυαναμενόμενης και αγαπημένης κυκλοφορίας από το παρελθόν.

1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png