Το Resident Evil 2, 3 και 7 λαμβάνουν αναβάθμιση για την νέα γενιά αργότερα μέσα στο έτος.Το franchise του resident evil βιώνει μεγάλες στιγμές με θεαματικό τρόπο χάρη τόσο στις νέες δόσεις του όσο και στα remakes των κλασικών τίτλων. Η Capcom θέλει να συνεχίσει να βελτιώνει τους τίτλους του εμβληματικού έπους της και τώρα μάθαμε ότι το Resident Evil 2, 3 και 7 φέτος ότι θα λάβει οπτικές βελτιώσεις για το Xbox Series X|S . Αυτό έχει γίνει γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό twitter της σειράς βιντεοπαιχνιδιών όπου έχουν προσφερθεί οι πρώτες πινελιές σε αυτά τα φανταστικά νέα καθώς και μερικές πρώτες εικόνες, έτσι ώστε να έχουμε μια ιδέα για το πώς θα φαίνονται αυτά τα τρία παιχνίδια μόλις οι βελτιώσεις φτάσουν στη νέα γενιά κόνσολών.

Για να συμπληρώσει αυτά τα καλά νέα για τους οπαδούς του πιο γνωστού franchise με ζόμπι η Capcom επιβεβαίωσε ότι οι ιδιοκτήτες του Resident Evil 2 και 3 Remake και resident evil 7 θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την αναβάθμιση δωρεάν. Το ίδιο θα συμβεί με εκείνους που έχουν τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Προς το παρόν, η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει ακριβώς ποιες βελτιώσεις θα έχουν αυτοί οι τρεις αναγνωρισμένοι τίτλοι, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε.

Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα υπάρξουν βελτιώσεις στο ρυθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο και στην ανάλυση, αν και αναμένεται ότι αυτό θα συμβεί εάν εξετάσουμε πώς τις αναβαθμίσεις για την νέα γενιά από άλλα πρόσφατα παιχνίδια.1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png