Το Resident Evil 4 Remake δεν θα έρθει στο Xbox One, αλλά θα έρθει στο PS4.Κατά τη διάρκεια του Tokyo Games Show, στο της Capcom, είχαμε μια προεπισκόπηση του Resident Evil 4 Remake. Ένα παιχνίδι που προσωπικά το θέλω πολύ αφού το απόλαυσα σε μικρή ηλικία μαζί με τα δύο προηγούμενα ριμέικ. Ωστόσο, φαίνεται ότι η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ένα μάλλον απροσδόκητο τέλος.

Πριν μπω στο θέμα, μια μικρή υπενθύμιση. Αυτό το remake ανακοινώθηκε αρχικά μόνο για πλατφόρμες τρέχουσας γενιάς. Πρόκειται για Xbox Series, PlayStation 5 και PC. Τα μοντέλα Old One και PlayStation έμειναν εκτός αυτής της έκδοσης. Αλλά μάλλον έτσι νομίζαμε.Και είναι ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που εμφανίζεται στο τρέιλερ, το λογότυπο του PS4 εμφανίστηκε ξαφνικά επιβεβαιώνοντας ότι θα φτάσει σε αυτήν την πλατφόρμα. Δυστυχώς, η απουσία του λογότυπου Xbox One καθιστά σαφές ότι δεν θα υπάρξει έκδοση για το παλιό μηχάνημα της Microsoft. Η Capcom δεν έχει σχολιάσει το θέμα οπότε δεν υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με αυτό.


Υπάρχει ακόμη χρόνος για να ανακοινωθεί μια έκδοση για την παλιά αμερικανική κονσόλα και μάλιστα είναι πιθανό η έκδοση της σειράς Xbox να περιλαμβάνει το One. αν και δεν φαίνεται. Αν οι Ιάπωνες έχουν αποκλείσει την κονσόλα της Microsoft, είναι ένα χάος χωρίς πολλή δικαιολογία πέρα ​​από κάποια συμφωνία της τελευταίας στιγμής με τη Sony.42 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png