Το Resident Evil Village μπορεί να έρχεται στο Xbox Game Pass.Μόλις λίγους μήνες πριν τα πρώτα του γενέθλια κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το Resident Evil Village θα ενταχθεί σύντομα στον κατάλογο Xbox Game Pass. Αυτό είναι το τελευταίο κεφάλαιο κύριας σειράς αυτού του Franchise και ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του περασμένου έτους. Ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα franchises που στοιχημάτισε στη νέα γενιά κονσόλών παρόλο που ήταν μια crossgen κυκλοφορία γενεών.

Σύμφωνα με το πολωνικό κανάλι XGP.pl (μέσω Reddit) εμφανίστηκε στο Resident Evil Village το "included in the Xbox Game Pass" στο Microsoft Store για μικρό χρονικό διάστημα πριν εξαφανισθεί. Έμεινε αρκετά ώστε να προλάβουν να το κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο. Μπορεί να είναι ένα απλό λάθος εκ μέρους της Microsoft ή μια ένδειξη ότι το Resident Evil Village ίσως να έρχεται σύντομα στη συνδρομητική υπηρεσία.


Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ανακαλύφθηκε η άφιξη ενός παιχνιδιού στο xbox game pass λόγω μιας πρώιμης διαρροής της ετικέτας στο Microsoft Store όπως για παράδειγμα συνέβη πρόσφατα με το Mass Effect Legendary Edition και μπορεί το ίδιο να συμβαίνει με το Resident Evil Village. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με αυτό, αλλά λέγεται ότι η Capcom ίσως έχει μια συμφωνία κυκλοφορίας με το PlayStation, σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος μιας συνδρομητικής υπηρεσίας κατά τους πρώτους δώδεκα μήνες της πώλησής του. Τον Μάιο να θυμίσουμε ότι θα κλείνει ένα χρόνο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Τέλος πάντων, φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες για να δούμε αν πρόκειται για σφάλμα ή στην πραγματικότητα το Resident Evil Village θα φτάσει σύντομα στο Xbox Game Pass.


193 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png