Το Samsung Gaming Hub συνδυάζει πολλές gaming/ streaming υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας.Όπως ανακοινώθηκε στην CES 2022, η Samsung εγκαινίασε ένα νέο Gaming Hub που συνδυάζει πολλές υπηρεσίες παιχνιδιού cloud όπως το GeForce Now και το Google Stadia κάτω από την μία στέγη. Αυτό θα καταστήσει πιο βολική την πρόσβαση των χρηστών σε υπηρεσίες cloud.

Σύμφωνα με τη Samsung η τεχνολογική εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει την υπηρεσία σε απροσδιόριστη ημερομηνία φέτος. Μόλις ξεκινήσουν οι κάτοχοι ορισμένων smart τηλεοράσεων μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Samsung Gaming Hub πατώντας το κουμπί "gaming". Στη συνέχεια, οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τα πάντα από τα πιο πρόσφατα βιντεοπαιχνίδια τους έως τους πιο δημοφιλείς τίτλους, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές υπηρεσίες παιχνιδιού στο cloud κάτω από μία καθολική εφαρμογή.


Προς το παρόν, η Samsung έχει επιβεβαιώσει τις συνεργασίες της με την GeForce Now, την Google Stadia και την Utomik. Η τελευταία είναι μια indie συνδρομητική υπηρεσία που επικεντρώνεται σε μικρούς τίτλους όπως αυτοί που δημοσιεύονται από το Raw Fury και την THQ Nordic. Ωστόσο, η Samsung διευκρινίζει ότι εργάζεται για τη συνεργασία με άλλες υπηρεσίες ροής cloud.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι η αγορά. Οι παίκτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν παιχνίδια που μπορούν στη συνέχεια να ξεκινήσουν στις τηλεοράσεις τους.


Εκτός από τα βιντεοπαιχνίδια, το Samsung Gaming Hub διαθέτει μια χούφτα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η Samsung εξήγησε ότι η πλατφόρμα θα ενσωματώσει το YouTube Gaming κατά την κυκλοφορία. Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να παρακολουθούν τους δημιουργούς περιεχομένου με ευκολία. Επιπλέον, η Samsung επιβεβαίωσε ότι το Samsung Gaming Hub θα συνδυάζεται εύκολα με controllers. Δυστυχώς, η Samsung δεν διευκρίνισε ποια θα είναι συμβατά με το Samsung Gaming Hub.


Μας αρέσει η ιδέα πίσω από το Samsung Gaming Hub, αλλά δεν έχουμε ενθουσιαστεί ακόμα. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε πώς η Samsung θα το φέρει στον κόσμο και συγκεκριμένα εάν η Samsung μπορεί να εξασφαλίσει συνεργασίες με άλλες υπηρεσίες cloud streaming. Σε έναν ιδανικό κόσμο, η Samsung μπορεί να λάβει υπόψη τόσο τη Microsoft (Xbox Game Pass) όσο και το PlayStation (PSNow).

Εάν συμβεί αυτό, το Samsung Gaming Hub μπορεί απλά να γίνει η λύση παιχνιδιού cloud για παίκτες σε όλο τον κόσμο.

9 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png