Το Silent Hill 2 Remake ίσως είναι στα χέρια της Bloober Team.Η επιστροφή του Silent Hill είναι μια φήμη που δυναμώνει καθημερινά. Χθες ο γνωστός Insider Dusk Golem διέρρευσε μερικές εικόνες ενός υποτιθέμενου παιχνιδιού το οποίο θα μπορούσε να είναι το remake του Silent Hill, ένας διαφορετικός τίτλος ή ένα built του 2020 ενός παιχνιδιού που κατέληξε να ακυρωθεί. Πολλοί πρότειναν επίσης ότι θα μπορούσε να είναι το Silent Hill που θα αναπτυσσόταν από την Bloober Team, αλλά αυτή η ιδέα φαίνεται απίθανη. Οι εικόνες έδειχναν κείμενα στα ιαπωνικά, υποδηλώνοντας ότι ο τίτλος θα μπορούσε να αναπτυχθεί από ένα ιαπωνικό στούντιο και εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες θα μπορούσε ακόμη και να αναπτύσσονται πολλά ips ταυτόχρονα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Bloober Team δεν έχει κάτι νέο από τη σειρά. Ο Jeff Grubb ανάφερε χωρίς βέβαια να επιβεβαιώσει τη φήμη ότι το παιχνίδι που έχει η Bloober Team στο χέρι της θα είναι το Silent Hill 2 Remake. Πριν από λίγο καιρό ήρθε στο φως η συμφωνία ανάπτυξης που είχαν κλείσει το πολωνικό στούντιο και η Konami και λαμβάνοντας υπόψη το είδος στο οποίο δούλευε πάντα η Bloober Team, όλα δείχνουν ότι αυτό το έργο είναι ένα νέο Silent Hill και θα μπορούσε ακόμη και να είναι το Silent Hill 2 Remake. . Έτσι, εάν αυτό εκπληρωθεί, θα έχουμε τουλάχιστον δύο έργα Silent Hill υπό ανάπτυξη.

Είναι ξεκάθαρο ότι το remake του Resident Evil 2 (2019) έχει διεισδύσει μεταξύ των προγραμματιστών του survival horror δείχνοντας στα στούντιο και στο κοινό ότι υπάρχει χώρος για το είδος και ότι είναι πιθανό να σαρώσει σε πωλήσεις. Απόδειξη αυτού είναι το Dead Space Remake το οποίο έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας, ή οι ανανεώσεις των IPs του Alone in The Dark ή Parasite Eve.49 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png