Το Sims 4 θα γίνει δωρεάν σύντομα για όλες τις πλατφόρμες.Το Sims 4 είναι μαζί μας εδώ και πολύ καιρό τώρα και έχει τόσο πολύ περιεχόμενο που ακόμα και οι περισσότεροι θαυμαστές του franchise πρέπει να αφιερώσουν λίγα λεπτά για να τα θυμηθούν όλα. Όσο φαίνεται. πολύ σύντομα η βασική έκδοση της τέταρτης εγκατάστασης του life simulator θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους, όπως ανακοίνωσε η EA .Η έκδοση ανακοινώνει επίσης το Behind The Sims Summit που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου, την ημέρα που το παιχνίδι θα μεταφερθεί στη νέα του δωρεάν μορφή σε Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5. Αυτό φαίνεται σαν μια καλή επιχειρηματική κίνηση από προγραμματιστές που αναζητούν περισσότερα άτομα για να αγοράσουν τις νέες προσθήκες.

Περιττό να πούμε ότι η εκδήλωση θα είναι γεμάτη με νέες δυνατότητες για την IP, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης εμπειρίας για τους συνδρομητές EA Play και EA Play Pro που περιλαμβάνει το Get To Work (στην περίπτωση του EA Play) και το Get To Work & Toddler Stuff. για την ακριβή έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Όσοι παίκτες έχουν ήδη αγοράσει το βασικό παιχνίδι από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Οκτωβρίου, θα λάβουν ως δώρο από τους προγραμματιστές το Desert Luxe Kit, με το οποίο μπορούν να μεταφερθούν σε πολυτελείς οάσεις με όλες τις ανέσεις σε διαφορετικά ρουστίκ υλικά. Το καλό είναι ότι για να αποκτήσετε το κιτ θα χρειαστεί μόνο να μπείτε στο παιχνίδι και να κάνετε κλικ στην επιλογή λήψης στο κύριο μενού.8 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png