Το Stalker 2 αλλάζει (εν μέρει) όνομα.Πρόσφατα είχαμε τη θλιβερή είδηση ότι η ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου STALKER 2: Heart of Chernobyl έχει σταματήσει καθώς το στούντιο βρίσκεται στο Κίεβο, μία από τις περιοχές που επλήγησαν από τη σύγκρουση της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Οι παίκτες έχουν παρατηρήσει τώρα ότι το όνομα του παιχνιδιού έχει υποστεί μια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή. Παλαιότερα ονομάζεται S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, ο τίτλος έχει έρθει τώρα να κληθεί στο S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Η μετάβαση από το Chernobyl στο Chornobyl έχει βαθύ νόημα. Το Chernobyl το αρχαίο όνομα, είναι ο τρόπος με τον οποίο το διάσημο πυρηνικό εργοστάσιο γράφτηκε αρχικά στη Ρωσία. Εν τω μεταξύ, στα ουκρανικά είναι Chornobyl.

Ο προγραμματιστής δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση σχετικά με αυτή την αλλαγή στον τίτλο, αλλά σίγουρα πρέπει να σχετίζεται με την τρέχουσα σύγκρουση, με το στούντιο να δείχνει την υποστήριξή του προς την Ουκρανία, την πατρίδα της.

Η διακοπή της ανάπτυξης ανακοινώθηκε στις αρχές Μαρτίου, με το στούντιο να δηλώνει ότι η τρέχουσα εστίασή του ήταν να βοηθήσει τους υπαλλήλους του και τις οικογένειές τους να επιβιώσουν από τη συνεχιζόμενη σύγκρουση.

Ο προγραμματιστής GSC Game World ήταν ένα από τα πολλά στούντιο παιχνιδιών που τοποθετήθηκαν εναντίον της Ρωσίας. Εταιρείες όπως η CD Projekt, η Electronic Arts, η Ubisoft, η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν ότι σταματάνε να πουλάνε τα προϊόντα τους στη χώρα καθώς επίσης κάνουν δωρεές για να βοηθήσουν την Ουκρανία.130 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png