Το Star Wars Eclipse ίσως έρθει το 2028.Η Quantic Dream ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια των φετινών Game Awards το νεότερο παιχνίδι της το Star Wars Eclipse. Ωστόσο, ενώ το τρέιλερ έχει αφήσει πολλούς θαυμαστές ενθουσιασμένους φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό για νέα.

Ο γνωστός insider Tom Henderson δημοσίευσε πρόσφατα ότι δεν θα δούμε το παιχνίδι σύντομα με την ανάπτυξη να εξακολουθεί να παίρνει περίπου 4 χρόνια, με τον τίτλο να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2027-2028.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανακοινώσεις χρόνια πριν από την κυκλοφορία έχουν γίνει κάτι πρότυπο στον κλάδο ως ένας τρόπος για να διασφαλιστεί ότι τα στούντιο θα τραβήξουν την προσοχή των ταλαντούχων προγραμματιστών. Αναφέρει ως παράδειγμα το The Elder Scrolls της Bethesda και το GTA από την Rockstar Games.

Το στούντιο και ο διευθυντής της Quantic Dream David Cage, έχουν υποστεί αρκετές κατηγορίες τα τελευταία χρόνια για την εισαγωγή ενός τοξικού χώρου εργασίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Τέτοια προβλήματα κατέληξαν να φέρουν μια κακή εικόνα στο Quantic Dream, καθιστώντας δύσκολο για το στούντιο να προσλάβει νέα ταλέντα, καθώς πολλοί φαίνεται να θέλουν να αποφύγουν να εργαστούν στο στούντιο.Με το εμπορικό σήμα Star Wars να έχει τόση δύναμη, ο προγραμματιστής ήλπιζε ότι θα προσελκύσει την προσοχή των προγραμματιστών για να ενταχθούν στο στούντιο. Ωστόσο, φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν αποδείχθηκε όπως επιθυμούσε.

Σύμφωνα με τον Tom Henderson, παρά την εξαιρετική δημόσια υποδοχή για το έργο, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να φέρει νέο προσωπικό στο στούντιο. Αυτό κατέληξε να υπονομεύσει την ανάπτυξη με αποτέλεσμα την τόσο καθυστερημένη κυκλοφορίας του eclipse 2027-2028.


Αν και είναι μόνο φήμες, ο Tom Henderson δηλώνει επίσης ότι η εταιρεία είχε επίσης και άλλους λόγους για να ανακοινώσει το παιχνίδι τόσο σύντομα. Θα επιθυμούσε να αποκτηθεί από έναν εκδότη με το όνομα Star Wars να καταφέρει να τραβήξει περισσότερη προσοχή.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι οι οπαδοί θα πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό πριν πάρουν στα χέρια τους το παιχνίδι. Εν τω μεταξύ, ο Tom Henderson ισχυρίζεται επίσης ότι η EA ήδη εργάζεται στο Star Wars Jedi: Fallen Order 2 και ένα άλλο παιχνίδι ενός παίκτη στο franchise. Η Aspyr εργάζεται επίσης σε ένα ριμέικ του κλασικού Star Wars: Knights Of The Old Republic.9 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png