Το Star wars Jedi: Fallen Order 2 ίσως αποκαλυφθεί τον Μάιο στο Star Wars Celebration event.Νωρίτερα αυτό το έτος, η EA επιβεβαίωσε επίσημα ότι η Respawn Entertainment εργαζόταν σε τρία νέα παιχνίδια Star Wars, με ένα από αυτά να είναι ένα sequel του Star wars Jedi: Fallen Order. Πολλοί περίμεναν ότι το παιχνίδι θα έδινε την παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση EA Play Live της EA το καλοκαίρι αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η φετινή διοργάνωση ακυρώνεται.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του GamesBeat Jeff Grubb το παιχνίδι θα ανακοινωθεί τον Μάιο στο Star Wars Celebration, την ετήσια εκδήλωση που επιστρέφει μετά από μερικά χρόνια αφού προηγουμένως είχε ακυρωθεί λόγω COVID.


"Θα το ακούσουμε αυτό τον Μάιο στον Εορτασμό του Πολέμου των Άστρων. Τότε έρχεται ", δήλωσε ο Grubb σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast GamesBeat Decides . "Γι' αυτό έχετε το νου σας γι' αυτό, γιατί τότε θα συμβεί."

Η φετινή εκδήλωση εορτασμού του Star Wars πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Anaheim της Καλιφόρνια από τις 26 Μαΐου από τις 29 Μαΐου. Προηγουμένως Grubb είχε δηλώσει ότι η συνέχεια του τίτλου θα αποκαλύπτονταν κάποια στιγμή πριν από την E3. Εν τω μεταξύ, ο γνωστός insider της βιομηχανίας Tom Henderson έχει επίσης δηλώσει στο παρελθόν ότι μια αποκάλυψη του Μαΐου είναι πιθανή, πριν από την κυκλοφορία του Q4 2022.

Εκτός από τη συνέχεια του Fallen Order η Respawn Entertainment εργάζεται επίσης σε ένα νέο star wars shooter πρώτου προσώπου και έχει επίσης συνεργαστεί με το νεοσύστατο στούντιο Bit Reactor για ένα παιχνίδι στρατηγικής στο σύμπαν του Star Wars. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία παρτίδα παιχνιδιών Star Wars που θα δημοσιευθούν από την EA.

26 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png