Το Star Wars Jedi: Fallen Order 2 ίσως να μην στο έρθει στο Xbox One.Το Star Wars Jedi: Fallen Order είχε τεράστια επιτυχία με το κοινό και δεν θα ήταν περίεργο να δούμε ένα sequel, αλλά μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, μόνο υποτιθέμενες πληροφορίες ότι το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί στο κοινό κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration που θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Μαΐου.

Ο δημοσιογράφος Jeff Grubb είναι υπεύθυνος για την ουσιαστική κυκλοφορία όλων των πληροφοριών σχετικά με τη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order και οι νεότερες πληροφορίες του λένε ότι το sequel θα κυκλοφορήσει μόνο για την επόμενη γενιά, όπως PC, PlayStation 5 και Xbox Series X. |S, αφήνοντας εκτός το PlayStation 4 και το Xbox One.


Αυτά μπορεί να είναι καλά και κακά νέα ταυτόχρονα, πρώτα απ 'όλα, υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι ακόμα στην παλιά γενιά, για να μην αναφέρουμε ότι με την έλλειψη αποθεμάτων όπου είναι αρκετά δύσκολο να βρείς είτε PS5 ή Xbox Series X .


Από την άλλη, με το παιχνίδι να κυκλοφορεί μόνο για τη νέα γενιά, η Respawn Entertainment μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτές τις πλατφόρμες, δίνοντας ελπίδες ότι το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικής ποιότητας, εκμεταλλευόμενη πλήρως τις δυνατότητες απο των νέων κονσόλών.


Τέλος πάντων, αξίζει να θυμόμαστε ότι πρόκειται απλώς για φήμες και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, επομένως υπάρχουν ακόμα πιθανότητες το παιχνίδι να έρθει σε PS4 και Xbox One.97 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png