Το Starfield θα έχει μεγάλες πόλεις και μικρούς οικισμούς με πολλά διαφορετικά σενάρια.Ένας πρώην προγραμματιστής της Bethesda ανέφερε ότι το Starfield θα είναι γεμάτος με διαφορετικές τοποθεσίες που θα κυμαίνονται από μεγάλες πόλεις έως μικρότερους οικισμούς, με αξιοσημείωτη διαφορά όσον αφορά στην διαφορετικής κλίμακα όπως επίσης και στην διαμόρφωση τους.

Για το θέμα αναφέρεται ο Nate Purkeypile, ο οποίος παρουσιάστηκε ως πρώην προγραμματιστής της Bethesda και επικεφαλής του συστήματος φωτισμού στη μηχανή γραφικών του Starfield ο οποίος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο PCGamesN μετά από ορισμένες "διαρροές" που είχε κάνει στο Twitter. Ο Nathan "Nate" Purkeypile εργάστηκε πραγματικά στο Fallout 3 και το Fallout 4, καθώς και στο Fallout 76, αλλά έφυγε από την Bethesda Softworks το 2021.Προφανώς, την περίοδο λίγο πριν την αποχώρησή του από την ομάδα, ασχολήθηκε και με το Starfield και δήλωσε ότι ενδιαφέρεται πολύ να δει πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι στην τελική του μορφή. Τα tweets του για το θέμα χρονολογούνται από τον περασμένο Ιούνιο, αλλά το θέμα ερευνήθηκε απο την PCGamesN. Προηγουμένως, ο Purkeypile είχε αναφέρει ότι ήταν πολύ περίεργος να δει το Starfield στην τελική του μορφή, καθώς πιθανότατα πολλά από τα πράγματα στα οποία εργάστηκε επίσης θα έχουν αλλάξει και πως θα έχουν εξελιχθεί.

Στον εν λόγω ιστότοπο, ο προγραμματιστής ενημέρωσε ότι το παιχνίδι Bethesda χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό διαφορετικών περιβαλλόντων, με σαφή διάκριση μεταξύ των μεγάλων πόλεων, οι οποίες πιθανώς σχετίζονται με τις διάφορες πρωτεύουσες που είδαμε νωρίτερα (New Atlantis, Akila και Neon είναι τρεις από τους τέσσερις προγραμματισμένους) και οι μικρότεροι οικισμοί .

"Μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά θα υπάρχουν πολλοί μικρότεροι χώροι , όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα Bethesda Games Studios", εξήγησε ο Purkeypile, αναφέροντας επίσης ότι, σύμφωνα με την παράδοση, "οι μεγάλες πόλεις είναι σημαντικά μεγαλύτερες και πιο ανεπτυγμένες για παίκτες».Από την άλλη πλευρά, πήραμε επίσης μια ιδέα για το εύρος των ρυθμίσεων από το πιο πρόσφατο τρέιλερ που έκανε την εμφάνιση του στο Xbox & Bethesda Showcase. Για τα υπόλοιπα, ανυπομονούμε για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield.

56 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png