Το Starfield θα "τρελάνει" τους παίκτες, λέει ο Emil PagliaruloΤο Starfield θα τρελάνει τους παίκτες! Είναι τα λόγια του Emil Pagliarulo που είναι επικεφαλής σχεδιαστής του τίτλου που θα κυκλοφορήσει στο Xbox Series X|S και PC στις 11 Νοεμβρίου, που δήλωσε στο πλαίσιο μιας μακράς συνέντευξης και δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του εκδότη.


"Κατά τη διάρκεια της φάσης της προ παραγωγής είχαμε το πολύ δύσκολο) έργο να δημιουργήσουμε από το μηδέν τα θεμέλια ενός εντελώς νέου αφηγηματικού σύμπαντος, της πρώτης αρχικής πνευματικής ιδιοκτησίας μας σε περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριότητας", δήλωσε ο Pagliarulo, αναφερόμενος στις πρώτες στιγμές ανάπτυξης. "Ποια είναι τα κύρια σενάρια; Ποιοι είναι οι κύριοι χαρακτήρες; Και πάνω απ' όλα, τι ρόλο παίζουν στην πλοκή;"

Αν και μέχρι στιγμής αναξιόπιστες φήμες δείχνουν πιθανή αναβολή του Starfield, τα λόγια του επικεφαλής σχεδιαστή υποδηλώνουν μια ουσιαστικά πλήρη παραγωγή, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος στη μακρά και απαιτητική φάση δοκιμών και φινιρίσματος.


Ήταν συναρπαστικό να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία που οδήγησε σταδιακά το Starfield να γίνει το υπέροχο παιχνίδι που είναι λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι δημιουργήθηκε από το μηδέν. Υπάρχει ένα στάδιο στην ανάπτυξη ενός παιχνιδιού στο οποίο όλα φαίνονται σαν μια παράλογη σύγχυση, ειδικά η αρχή, επειδή... Μάντεψε τι; Έτσι λειτουργεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού!

Αλλά έρχεται ένα σημείο όπου τα συστήματα αρχίζουν πραγματικά να λειτουργούν και όλα φαίνεται να εδραιώνονται σε ένα καλά καθορισμένο αμάλγαμα και το όραμα που μας καθοδήγησε όταν ξεκινήσαμε αυτό το τρελό ταξίδι αρχίζει να υλοποιείται. Όταν συνέβη αυτό στο Starfield, σκέφτηκα, "Ω. Πω πω. Ναι... Είναι... Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Οι παίκτες θα τρελαθούν: Τώρα απλά τελείωσε!
76 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png