Το Starfield μας βυθίζει στο soundtrack του στο νέο βίντεο του παιχνιδιού.Απομένει λίγο περισσότερο από μισό χρόνο για να γίνει πραγματικότητα το Starfield και να γίνει το πρώτο νέο franchise της Bethesda εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες που βλέπει το φως. Η εταιρεία της Βόρειας Αμερικής προσφέρει λεπτομέρειες όλων των ειδών τους τελευταίους μήνες, αν και δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να δούμε ένα gameplay αυτής της πολυαναμενόμενης περιπέτειας ρόλων στο διάστημα. Υπό αυτή την έννοια, τώρα το Starfield εμβαθύνει στο soundtrack του στο νέο βίντεο του παιχνιδιού που πλαισιώνεται στη σειρά Into the Starfield, στο οποίο κάθε επεισόδιο εστιάζει σε μια διαφορετική πτυχή του τίτλου. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της μουσικής.

Ο Audio Director της Bethesda Game Studios και ο συνθέτης του Starfield Inon Zur κάθονται για να συζητήσουν τη μουσική και τον ήχο στο τρίτο μας επεισόδιο του Into the Starfield. Ακούστε καθώς ο Lampert και ο Zur συζητούν το πώς η μουσική επηρεάζει την εμπειρία του παίκτη και την αναζήτηση απαντήσεων , που βρίσκεται στο επίκεντρο της μουσικής του Starfield."

Ο Inon Zur, συνθέτης της μουσικής για το Starfield, ήταν επίσης υπεύθυνος για το soundtrack άλλων θρυλικών βιντεοπαιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Fallout 3, Fallout 4 και Fallout 76, όλα επίσης από την Bethesda. Το Dragon Age Origins ή Dragon Age 2 είναι επίσης ανάμεσα στα έργα του Zur, ο οποίος έχει μπροστά του μια από τις πιο φιλόδοξες και προκλητικές προκλήσεις της καριέρας του. Υπενθυμίζει ότι το Starfield θα φτάσει στις 11 Νοεμβρίου (μόλις έντεκα χρόνια μετά την πρεμιέρα του Skyrim) σε Xbox και PC και με κυκλοφορία από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.65 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png