Το Starfield παρουσίασε έναν από τους χαρακτήρες που θα μας συνοδεύει στην περιπέτεια μας.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Starfield είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια αυτού του 2022. Είναι ο πρώτος νέος τίτλος της Bethesda εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες με όλη την προσδοκία ότι αυτό συνεπάγεται. Αν και η βορειοαμερικανική εταιρεία δεν έχει δείξει ακόμα ένα gameplay από το παιχνίδι αλλά προσφέρει μικρές πινελιές για το τι θα βρούμε σε αυτή την ιστορία επιστημονικής φαντασίας στο διάστημα. Τώρα, με αυτή την έννοια, το Starfield παρουσιάζει έναν από τους χαρακτήρες που θα μας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της περιπέτειας και συγκεκριμένα ένας μη ανθρώπινος χαρακτήρας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο YouTube από το κανάλι IGN, ο χαρακτήρας για τον οποίο μιλάμε είναι μια μηχανή που ονομάζεται VASCO και που η Bethesda ορίζει ως εξής:

Μάθετε περισσότερα για το υπόβαθρο αυτού του συντρόφου και ρίξτε μια ματιά στα conceptual arts που δείχνουν πώς η VASCO έγινε η βαριά μηχανή που θα έχουμε. Ικανό να διασχίσει δύσκολο έδαφος, η κύρια λειτουργία αυτού του ρομπότ είναι ειρηνική, αλλά η VASCO έχει επίσης αμυντικές ικανότητες.

Το Starfield θα φέρει τη φόρμουλα του The Elder Scrolls η του Fallout αλλά στο διάστημα, με πολύ εστίαση στην εξερεύνηση του (διαστήματος) και ως εκ τούτου, θα υπάρχουν διάφοροι σύντροφοι που μπορούν να μας βοηθήσουν καθ 'όλη τη διάρκεια της περιπέτειας. Η μηχανή VASCO θα είναι μία από αυτές και η Bethesda μας εξηγεί λίγα γι 'αυτόν.55 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png