Το Starfield προσφέρει νέες λεπτομέρειες σε ένα εκτεταμένο βίντεο.Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για τα βιντεοπαιχνίδια και όχι μόνο επειδή ένας ιστορικός τίτλος όπως το Elden Ring έχει ήδη δει το φως, αλλά λόγω όλων όσων πρόκειται να έρθουν. Μιλάμε για το Starfield, την πρώτη νέα IP εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες από την Bethesda και αυτό θα φτάσει αργότερα μέσα στο φέτος. Τώρα το Starfield προσφέρει νέες λεπτομέρειες σε ένα εκτεταμένο βίντεο από τα παρασκήνια στο οποίο ο Todd Howard, διευθυντής του παιχνιδιού, και άλλα εξέχοντα μέλη της ομάδας ανάπτυξης μιλούν για την πρόοδο του έργου και για μερικές από τις καινοτομίες που θα περιλαμβάνουν σε ένα έργο που στοχεύει να είναι το επόμενο βήμα στην επιτυχημένη πορεία της βορειοαμερικανικής εταιρείας.

Μεταξύ πολλών άλλων, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχει σχολιαστεί ότι μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ διαφορετικών προελεύσεων για τον χαρακτήρα μας, κάτι κοινό στα RPG, ειδικά στην επιστημονική φαντασία. Ανάλογα με την επιλογή, η αρχή του παιχνιδιού θα είναι διαφορετική στο στυλ του Cyberpunk 2077. Η Bethesda έχει επίσης σαρώσει πραγματικά μοντέλα για να προσφέρει τον μέγιστο δυνατό ρεαλισμό χάρη στην τεχνολογία photogrammetry. Το αμερικανικό στούντιο προσπαθεί επίσης να βελτιώσει το σύστημα πειθούς του στα NPC, με πιο ρεαλιστικούς διαλόγους μεταξύ ανθρώπων.

Η Bethesda έχει τονίσει ότι το Starfield θα είναι λιγότερο γραμμικό από τα προηγούμενα παιχνίδια της και ότι θα επικεντρωθεί στην προσωπική ανακάλυψη, οπότε η εξερεύνηση των διαφορετικών κόσμων θα είναι απαραίτητη. Οι επικεφαλής του τίτλου αναφέρθηκαν στον The Crimson Fleet μια φατρία πλιατσικολόγων στην οποία μπορούμε να συμμετάσχουμε αν θέλουμε. Θυμηθείτε ότι το Starfield θα φτάσει στις 11 Νοεμβρίου και ότι θα το κάνει αποκλειστικά στο Xbox Series X|S και pc με ταυτόχρονη κυκλοφορία την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass.


94 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png