Το START. GG θα είναι η νέα πλατφόρμα της Microsoft για τα eSports.Το ότι η Microsoft έχει δει ένα λαμπρό μέλλον στα βιντεοπαιχνίδια και δεν είναι μυστικό για κανέναν. Το Xbox αποτελεί ήδη μέρος της εμπειρίας των Windows. Τα παιχνίδια είναι μια τέλεια πύλη για να προσεγγίσει το μαζικό κοινό.

Τα Esports είναι ίσως το μόνο μέρος που αντιστέκεται στα παιδιά του Redmond. Έχουν προσπαθήσει να εργαστούν έτσι ώστε τα franchises τους να είναι το κλειδί στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και με το Mixer την δική τους υπηρεσία streaming που πέρασε απαρατήρητο και δεν είχε ποτέ μια θέση ως πραγματική εναλλακτική λύση στη μετάδοση τουρνουά και των εκδηλώσεων.

Το γεγονός είναι ότι τώρα γνωρίζουμε ότι στα κεφάλια των Αμερικανών υπάρχει κάτι που σχετίζεται με τα eSports. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα μπορούσε να είναι, ούτε εμείς ούτε κανείς άλλος αυτή τη στιγμή, οπότε προσέξτε τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο δίκτυο.

Τον περασμένο Μάρτιο η Microsoft κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα μάρκα για τα eSports. Δεν γίνονται πολύ περισσότερες λεπτομέρειες καθώς τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν αφήνουν συγκεκριμένες πληροφορίες και όλα χάνονται μεταξύ λεπτομερειών κωδικών και ονομάτων . Το όνομα αυτής είναι START. GG και μερικοί πιστεύουν ότι η Microsoft θα μπορούσε να είναι πίσω από μια εξέλιξη της Smush.GG, η οποία είναι μια πλατφόρμα για τη δημιουργία τουρνουά και εκδηλώσεων που η αμερικανική μάρκα αγόρασε το 2020.28 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png