Το Steam Deck ξεκίνησε να "τρέχει" emulator του Xbox OG.

Updated: Mar 4Η Valve μόλις κυκλοφόρησε το Steam Deck την περασμένη εβδομάδα και σίγουρα ορισμένοι κάτοχοι εκτελούν ήδη όλα τα είδη emulators στο σύστημα.

O ένας είναι ο «xemu» – η δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που τρέχει τους αρχικούς τίτλους Xbox. Το κανάλι στο YouTube The Phawx ανέβασε ένα ολόκληρο βίντεο που δείχνει κλασικά παιχνίδια Xbox που εκτελούνται στο Steam Deck.

Τα αποτελέσματα της απόδοσης είναι σίγουρα μια επιτυχία και μια αποτυχία. Το Conker: Live & Reloaded ειδικότερα, φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Προς το παρόν, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εκτελέσετε κλασικά παιχνίδια Xbox στο νέο υλικό της Valve αλλά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Gabe Newell της Valve δήλωσε ότι ήταν περισσότερο από ευτυχής να συνεργαστεί με τη Microsoft για να φέρει το PC Game Pass στο Steam. Το Xbox και το Steam είναι επίσης σε καλή κατάσταση με τον CEO Phil Spencer να επισκέπτεται τον CEO της Valve πριν από λίγο καιρό. Πήρε επίσης τα χέρια του ένα Steam Deck.

Όσο ενδιαφέρον και αν είναι το παρακάτω βίντεο πρέπει να παραδεχτούμε ότι το επίσημη υπηρεσία backwards compatibillity είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε περισσότερους κλασικούς τίτλους του Xbox με βελτιωμένες αναλύσεις και fps.4 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png