Το Stormrite ίσως έρθει στο Xbox Game PassΦαίνεται ότι ένα νέο παιχνίδι θα έρχεται στο Xbox Game Pass, ή τουλάχιστον αυτό έχει προτείνει ο ίδιος ο προγραμματιστής. Η διαπίστωση αυτή έγινε στο Twitter. Αυτό είναι το Stormrite ένα επερχόμενο RPG δράσης. Ο προγραμματιστής το ανακοίνωσε σε ένα νέο tweet στο οποίο δείχνει ένα gameplay του παιχνιδιού προετοιμάζοντας μας για το τι μας περιμένει. Φαίνεται ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox, αλλά ο προγραμματιστής έχει επίσης υπαινιχθεί κάτι άλλο, ίσως να έρθει στο Game Pass.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν το νέο παιχνίδι θα φτάσει στο Xbox Game Pass, αλλά είναι εύλογο, λαμβάνοντας υπόψη τις γενικές πολιτικές της Microsoft για την υποστήριξη αυτού του είδους των εκδόσεων στην υπηρεσία, δίνοντας στο παιχνίδι περισσότερες ευκαιρίες να γίνει γνωστό.

Τον Αύγουστο του 2021, κυκλοφόρησαν νέα για την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού το Stormrite στο είδος Action-RPG. Το έργο δημιουργήθηκε αρχικά από ένα μόνο άτομο αλλά αργότερα η ομάδα του μεγάλωσε. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες του παιχνιδιού είναι υψηλές, καθώς ο προγραμματιστής δήλωσε αρχικά ότι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα έργο «μεγαλύτερο από το Skyrim». Στο Stormrite, οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν 3 κατηγορίες βασικών χαρακτήρων: archer, warrior και mage.Προς το παρόν, το Stormrite δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, προηγουμένως οι προγραμματιστές σχεδίαζαν να κυκλοφορήσουν το RPG πριν από το τέλος του 2022. Θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε για να δούμε αν θα έρθει στην υπηρεσία.41 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png