Το Suicide Squad: Kill the Justice League καθυστερεί για 2023.Η Warner Bros και η DC έχουν ένα περισσότερο από ελπιδοφόρο μέλλον στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, χάρη στους δύο ήδη ανακοινωθέντες τίτλους τους: Το Gotham Knights και το Suicide Squad: Kill the Justice League που που αναπτύχθηκαν από την Warner Bros Games Montreal και Rocksteady Studios αντίστοιχα. Ο τίτλος που έχει οριστεί στην πόλη Gotham αναμένεται τον Οκτώβριο, ενώ, δυστυχώς το Suicide Squad: Kill the Justice League σίγουρα θα πάει στο 2023.


Αυτή η ανακοίνωση προέρχεται από το χέρι του διευθυντή του παιχνιδιού, Sefton Hill, ο οποίος έχει δημοσιεύσει ένα tweet που επιβεβαιώνει αυτό που είχε ήδη συζητηθεί για εβδομάδες. Αν και είναι άσχημα νέα καθώς ο τίτλος φαίνεται πολύ καλός ας μην ξεχνάμε ότι για να έχουμε τα καλύτερα παιχνίδια, οι προγραμματιστές χρειάζονται τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και αν για αυτό είναι απαραίτητο να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του τίτλου ας γίνει.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023 και ας ελπίσουμε ότι ο τίτλος της rocksteady έχει την ίδια ποιότητα με το Batman Arkham, έργα που σημάδεψαν μια εποχή όταν κυκλοφόρησαν, υποστηρίζοντας ότι τα παιχνίδια με βάση τους υπερήρωες έχουν μεγάλο χώρο στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών.14 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png