Το Tekken 8 φαίνεται ότι ανακοινώθηκε με τον πιο τρελό τρόπο.Χθες στο τουρνουά EVO 2022 στο Λας Βέγκας, έκανε το ντεμπούτο του το κλιπ ακριβώς από κάτω που δείχνει τον βασικό στέλεχος της σειράς Tekken Kazuya Mishima να πετάει ένα πτώμα σε έναν γκρεμό. Στη συνέχεια, το κλασικό κλιπ πέρασε σε νέας γενιάς γραφικά, με τον Kazuya να χαμογελά απειλητικά στην κάμερα και την φράση «get ready» να εμφανίζεται στην οθόνη.


Η ζωντανή ροή στην οποία έκανε το ντεμπούτο του το νέο κλιπ στη συνέχεια ακολούθησε χάος σχολίων . Όχι μόνο οι τρεις οικοδεσπότες έχασαν το καταραμένο μυαλό τους, αλλά κανείς άλλος από τον σκηνοθέτη της σειράς Tekken, Katsuhiro Harada, έτρεξε στη σκηνή από τα δεξιά, προβάλλοντας χωρίς λόγια την ολοκαίνουργια ανακοίνωση του Tekken 8 και μετά έφυγε χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Πολλοί στο Twitter αμφισβητούν ανοιχτά αν αυτή η νέα ανακοίνωση είναι για το Tekken 8 ή αν θα μπορούσε να είναι κάτι εντελώς άλλο, ενώ άλλοι είναι πολύ απασχολημένοι με τον εορτασμό της χαοτικής φύσης του νέου τρέιλερ.

Η απίστευτα σύντομη φύση της νέας ανακοίνωσης πιθανότατα σχεδιάστηκε για να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν στο διαδίκτυο, και αυτό ακριβώς έγινε. Το όλο πράγμα θα ήταν αρκετά άγριο χωρίς την εμφάνιση του ίδιου του σκηνοθέτη της σειράς αμέσως μετά, αλλά ο Harada εμφανίστηκε σε ζωντανή ροή για να γιορτάσει οπότε το τρέιλερ έβαλε μόνο λάδι στη φωτιά.

Ένα πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το Tekken 8 αναφέρθηκε στην πραγματικότητα στη διαβόητη πλέον διαρροή της Nvidia τον Σεπτέμβριο του 2021. Χιλιάδες παιχνίδια διέρρευσαν από τη βάση δεδομένων της Nvidia και ενώ η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι οι καταχωρίσεις ήταν απλώς εικασίες αρκετά απο αυτά έχουν επιβεβαιωθεί από τους προγραμματιστές έκτοτε, συμπεριλαμβανομένου του remake του Resident Evil 4, του Dragon's Dogma 2, του Kingdom Hearts 4 και άλλων.

87 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png