Το Trek To Yomi κέρδισε περισσότερα χρήματα με το Xbox Game Pass παρά με το PlayStationΤο Trek To Yomi κυκλοφόρησε πρόσφατα σε όλες τις πλατφόρμες και είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Το παιχνίδι δεν είχε εξαιρετικά καλές κριτικές όπως και ουδέτερες συστάσεις στο Steam. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι φαινόταν να παίζεται καλά, κυρίως από το Xbox Game Pass.

Ένας προγραμματιστής παιχνιδιών δημοσίευσε ένα προσωπικό tweet που εξηγεί ότι το παιχνίδι στο Xbox Game Pass κέρδισε περισσότερα χρήματα από ό,τι θα έκανε σε πωλήσεις στο PlayStation. Για αυτόν, η συμφωνία που έκαναν με το Xbox κέρδισε καλά χρήματα και το παιχνίδι προοριζόταν να διαφημίσει την υπηρεσία, χωρίς κανένα άλλο είδος μάρκετινγκ. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, η ανάρτησή του ήταν απλώς και μόνο επειδή θυμόταν την εμπειρία της συνεργασίας με το Xbox και πόσο μεγάλη υπόθεση μπορεί να είναι το xbox game pass.

Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση κατέληξε να προσελκύει διάσημους θαυμαστές κονσολών, οι οποίοι άρχισαν να επικρίνουν το παιχνίδι, τα γούστα και το ιστορικό του λογαριασμού του. Από εκεί, ο προγραμματιστής δέχεται κριτική σε όλα τα επόμενα tweets του, ανεξάρτητα από το θέμα που αναφέρεται σε καθένα από αυτά.

Έτσι, εκτός από αυτό το πρόβλημα μεταξύ του προγραμματιστή και των ανθρώπων που προσβλήθηκαν εύκολα από τη δημοσίευση ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε ότι το Xbox μπορεί να δημιουργήσει καλές προσφορές για indie προγραμματιστές και να τους κάνει χαρούμενους με την πλατφόρμα. Ελπίζουμε ότι αυτή η δουλειά θα συνεχίσει να γίνεται έτσι ώστε όλο και περισσότερα παιχνίδια να φτάνουν στην πλατφόρμα και να συμβάλλουν επίσης σε αυτούς που δημιούργησαν το παιχνίδι.113 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png