Το Xbox ίσως σχεδιάζει τη δική του εκδήλωση για τον Ιούνιο.Χρόνο με το χρόνο προσβλέπουμε στο μήνα Ιούνιο, μια σημαντική ημερομηνία για κάθε gamer που αναμένει να δει νέα IPs, ημερομηνίες κυκλοφορίας και previews όλων εκείνων των παιχνιδιών που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια και όλα αυτά εν μέρει λόγω της μαγείας της E3. Σε αντίθεση με την Gamescom η οποία θα επιστρέψει με φυσική παρουσία η ESA αποφάσισε να ακυρώσει το παραδοσιακό γκαλά λόγω πανδημίας και θα είναι πάλι σε ψηφιακή μορφή.

Η E3 είναι γνωστή σε όλους σχεδόν τους παίκτες ότι είναι η ημερομηνία που επέλεξαν τα περισσότερα στούντιο και εκδότες για να παρουσιάσουν τα νέα τους έργα και να προσφέρουν ενημερώσεις σε υπάρχοντα. Και παρόλο που μας φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, εταιρείες όπως το Xbox θα σχεδιάζουν ήδη το event τους.

Ενώ η ESA επιβεβαιώνει εάν θα υπάρξει E3 ή όχι, το Xbox ξεκινά ήδη συνομιλίες με αρκετούς εκδότες και συνεργάτες για να μας δώσει μια ολόκληρη "εκπομπή" όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Jeff Grubb σε πρόσφατη εκπομπή.


Πιθανότατα, θα έχω περισσότερα να πω γι' αυτό σύντομα, αλλά είναι τον Ιούνιο, όχι τον Μάιο. Θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο, δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι σχεδιάζουν ένα show τύπου Ε3 τον Ιούνιο.
Μιλάνε με τους συνεργάτες για να πάρουν μεγάλα παιχνίδια εκεί. Αυτό είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και είναι ακόμα Μάρτιο. Κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση και θα κάνουν κάτι σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Αυτές οι δηλώσεις του Jeff Grubb συμπίπτουν με τις πληροφορίες του VGC, οπότε θα μπορούσαμε να περιμένουμε ένα μεγάλο γεγονός τον Ιούνιο. Άραγε θα δούμε τίποτα νέο από τον Fable ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Hellblade 2;45 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png