Το Xbox ανακοινώνει νέα θέση εργασίας που θα προτείνει νέες εξαγορές στούντιο.Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο άνοιγμα σε θέση εργασίας που απευθύνεται σε έναν διευθυντή για να βοηθήσει και να αξιολογήσει μελλοντικές εξαγορές στούντιο στον κλάδο των videogames. Αυτή η νέα ανάρτηση δημοσιεύθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι το Xbox δεν θα σταματήσει τις εξαγορές στούντιο προς το παρόν.

Όπως έχουμε δεί η Microsoft έχει αγοράσει όχι μόνο μικρότερα και πολλά υποσχόμενα στούντιο για να επενδύσει σε αυτά αλλά και μεγάλα ονόματα όπως η Bethesda και η Activision Blizzard αν και η τελευταία βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία αγοράς που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Παρακάτω, ρίξτε μια ματιά στην περιγραφή της εργασίας:

"The Strategy & Game Development team serves as the corporate strategy function for the Xbox Team," announcement for 'Manager, Gaming Strategy & Development'. "We partner with the Game Leadership Team to identify and evaluate transformative growth opportunities. Our letter includes helping answer Microsoft Gaming's most challenging business questions by leading Gaming's M&A program (e.g., Activision Blizzard, ZeniMax[Bethesda], Double Fine, etc.), and identifying and understanding key industry dynamics."

Ο εργαζόμενος που θα αποκτήσει αυτή τη θέση θα πρέπει να "υποστηρίζει στρατηγικές αποφάσεις με ποσοτική και ποιοτική αυστηρότητα", να εντοπίζει τις τάσεις "βασικών καταναλωτών/τεχνολογίας/επιχειρήσεων" και να "αναπτύσσει και να αξιολογεί την επιχειρηματική υπόθεση για αγορές περιεχομένου και τεχνολογίας"

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης της Activision Blizzard, δεν πρέπει να περιμένουμε από τη Microsoft να ανακοινώσει σημαντικές εξαγορές. Από ότι φαίνεται όταν ολοκληρωθεί και επίσημα η εξαγορά, η εταιρεία ενδιαφέρεται αποφασιστικά για να προσθέσει περισσότερο εργατικό δυναμικό στα Xbox Game Studios.


51 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png