Το Xbox "κατακτά" σταδιακά σημασία στην ΙαπωνίαΗ Microsoft και το Xbox λαμβάνουν πολύ καλές αποφάσεις όσον αφορά το brandname εδώ και μερικά χρόνια. Αυτό γίνεται όλο και πιο αγαπητό σε όλο τον κόσμο, αλλά είχε πάντα ένα εκκρεμές ζήτημα με την ιαπωνική αγορά όπου ιστορικά είχε κακές πωλήσεις.

Αν κοιτάξετε τα τρέχοντα δεδομένα πωλήσεων του Xbox Series στην Ιαπωνία είναι εύκολο να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η τάση αντιστρέφεται αρκετά γρήγορα και αυτό είναι ότι υπάρχουν ήδη περισσότερα Xbox Series που πωλούνται στην Ιαπωνία από ότι το Xbox One σε ολόκληρο τον κύκλο του. Η αμερικανική εταιρεία θέλει να συνεχίσει να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην ιαπωνική αγορά και γι 'αυτό έχει ξεκινήσει τη δική της επίσημη ιστοσελίδα Xbox Wire.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ο ιστότοπος Wire είναι όπου η εταιρεία δημοσιεύει όλες τις σημαντικές ειδήσεις που σχετίζονται με το Xbox, όπως εξαγορές ή την άφιξη νέων παιχνιδιών στο Xbox Game Pass. Όπως ανάφερα μπορεί να φαίνεται ότι η δημοσίευση αυτής της ιστοσελίδας δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία αλλά οι Ιάπωνες χρήστες της μάρκας έπρεπε να πάνε σε άλλους ιστότοπους για να ενημερωθούν για τις επίσημες ανακοινώσεις και έτσι μπορούν να είναι πιο εύκολα στη γλώσσα τους.0 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png