Το Xbox είχε αρχικά προγραμματίσει να κυκλοφορήσει 9 αποκλειστικά το 2023.Όλοι γνωρίζουμε την εκτενή λίστα υποχρεώσεων που έχει το Xbox αυτή τη στιγμή. Με τη μεγάλη ομάδα στούντιο που επεκτείνεται τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία εργάζεται σε αρκετούς τίτλους υψηλού προϋπολογισμού που όλοι οι παίκτες είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν. Ωστόσο, πολλοί τίτλοι υποφέρουν από καθυστερήσεις που μας κάνουν να ξεχνάμε τις μελλοντικές παραδόσεις για να επικεντρωθούμε στις παρούσες. Αν και αυτή τη στιγμή, το Xbox δεν έχει ημερομηνία για τα περισσότερα παιχνίδια του που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει 9 αποκλειστικά παιχνίδια στο Xbox μέχρι το 2023.

Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στο podcast Xbox Expansion Pass με τον Jeff Grubb. Στο εν λόγω podcast ο Grubb εμβαθύνει λίγο στους τίτλους που ετοιμάζει αυτήν τη στιγμή το Xbox και τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος. Πολλά από τα σχέδια της εταιρείας έχουν τροποποιηθεί για να προσαρμοστούν στην κατάσταση και από αυτά τα 9 παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2023, τουλάχιστον 3 από αυτά θα φτάσουν στις κονσόλες Xbox μας το επόμενο έτος.
Τα παιχνίδια που ανέφερε ο Grubb στο podcast του του τίτλους που είχαν προγραμματιστεί να φτάσουν το 2023 είναι οι εξής: Hellblade 2, Perfect Dark, Fable, Contraband, Avowed, Everwild . Αναφέρει επίσης ένα νέο παιχνίδι από την InXile, Compulsion και Coalition , και παρόλο που δεν έχει πολλές λεπτομέρειες, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι το Gears 6. Τέλος, μερικά από τα παιχνίδια που σίγουρα θα δούμε του χρόνου σύμφωνα με τον jeff είναι μόνο τρία το αναμενόμενο Hellblade 2, το Everwild και μια νέα Ip απο την InXile μαζί με την Compulsion και την Coalition.

Το Xbox έχει ένα μεγάλο «οπλοστάσιο» αποκλειστικών παιχνιδιών υπό ανάπτυξη, χωρίς να υπολογίζονται όλες οι IP που θα αποκτήσει μετά το κλείσιμο της αγοράς της Activision . Χωρίς αμφιβολία, το Xbox Game Pass θα είναι μια από τις πιο πολύτιμες υπηρεσίες gaming τους επόμενους μήνες και χρόνια χάρη στη μεγάλη επένδυση της Microsoft στον κλάδο.
127 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png