Το Xbox επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του στα ιαπωνικά παιχνίδια: περισσότερα πρωτότυπα έργα έρχονται.Η Sarah Bond αντιπρόεδρος της Microsoft Gaming, επανέλαβε τη δέσμευση της εταιρείας στην επιθυμία να φέρει και άλλα ιαπωνικά παιχνίδια στην πλατφόρμα Xbox, με την ίδια ιδέα να επιβεβαιώνει και ο Phil Spencer, ο οποίος ανέφερε επίσης τη δημιουργία πρωτότυπων παιχνιδιών από Ιαπωνικές ομάδες.

Απαντώντας στην ερώτηση του IGN Japan σχετικά με την εμφάνιση άλλων πρωτότυπων ιαπωνικών παιχνιδιών στο Xbox, ο Bond είπε ότι είχε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό: «Έχουμε πάνω από 250 προγραμματιστές στην Ιαπωνία που εργάζονται σε παιχνίδια Xbox αυτήν τη στιγμή. Έχουν κυκλοφορήσει 150 τίτλους, 100 από αυτούς είναι στο Game Pass και πρόσφατα ανακοινώσαμε άλλους 15 τίτλους που δημιουργήθηκαν στην Ασία και 13 στην Ιαπωνία.


Σε άλλη συνέντευξη στις σελίδες του ιαπωνικού περιοδικού 4Gamer, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer, επανέλαβε ότι η Microsoft «εργάζεται για τη δημιουργία ιαπωνικών τίτλων» σε συνεργασία με Ιάπωνες προγραμματιστές.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες είδαμε να εμφανίζονται φωτογραφίες από τη συνάντηση του Spencer με τον Kojima. «Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί παθιασμένοι παίκτες το θέλουν αυτό. Γνωρίζουμε επίσης την κοινή επιθυμία για παιχνίδια από την Ιαπωνία, εργαζόμαστε για τη δημιουργία αυτών των παιχνιδιών, ώστε να μπορείτε να τα περιμένετε στο εγγύς μέλλον."25 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png