Το Xbox θα συμμετέχει στην επερχόμενη Indie Showcase.Το Xbox Wire αποκάλυψε λίγες ακόμα πληροφορίες για την Indie Live Expo 2022 και τη συμμετοχή της πλατφόρμας του Xbox στην έκθεση. Για να τιμήσει την περίσταση, το Xbox φιλοξενεί μια έκπτωση Indie Live Expo η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ως μέρος των προσφορών Xbox αυτής της εβδομάδας.

Η ανάρτηση αναφέρει επίσης τι θα προσφέρει το event και μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης. Στις 22 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το τμήμα «Premiere» του event παρέχοντας «παγκόσμιες πρεμιέρες ολοκαίνουργιων, απροειδοποίητων παιχνιδιών και νέες πληροφορίες για παιχνίδια που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως».

Δεν φαίνεται ότι το Xbox φιλοξενεί οποιοδήποτε μέρος της εκπομπής ( οι σύνδεσμοι ζωντανής ροής οδηγούν σε άλλα κανάλια ) αλλά δεδομένης της συμμετοχής τους στο μάρκετινγκ παράλληλα με την προωθητική ενέργεια στο store θα περιμέναμε κάποιου είδους συμμετοχή από την ομάδα του Xbox.

Αυτό θα μπορούσε να είναι νέες αποκαλύψεις του Game Pass ίσως ακόμη και κλεφτές ματιές για κάποια νέα σχετικά με τη συνδρομητική υπηρεσία του Xbox. Φυσικά, θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι μπορεί να θα έρθουν μερικά ακόμη ιαπωνικά indies στο Xbox.


Η πρώτη μέρα της έκθεσης, που επικεντρώνεται σε παιχνίδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, λαμβάνει χώρα στις 21 Μαΐου και η δεύτερη μέρα στις 22 Μαΐου την ίδια ώρα με την πρώτη μέρα. Αν σας ενδιαφέρει να συντονιστείτε μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Twitch, το YouTube και το Twitter.


19 views0 comments