Το Xbox ξεκινά να δοκιμάζει ένα νέο Inteface για το 2023.


Το Xbox συνεχίζει να εργάζεται για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία υλικού και λογισμικού στους παίκτες, αναζητώντας συνεχώς τη βελτίωση των συστημάτων και του interface του. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το Xbox ξεκινά τις δοκιμές ενός νέου user interface για το 2023, όπου η γνώμη των παικτών είναι και θα είναι πολύ σημαντική, αφού η εταιρεία θέλει να προσθέσει τις λειτουργίες που θεωρούν χρήσιμες στον τελικό σχεδιασμό.

Μέσω του The Verge τα νέα έχουν επισημοποιηθεί καθώς η ομάδα του Xbox ετοιμάζει ήδη ένα νέο περιβάλλον χρήστη που θα φτάσει σε όλες τις κονσόλες το 2023. Αυτή η νέα σχεδίαση είναι διαθέσιμη σήμερα για ορισμένους χρήστες κάτι που θα πρέπει να αποδείξει πόσο αποτελεσματικό είναι. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το τελικό σχέδιο καθώς το Xbox έχει μέχρι τον επόμενο χρόνο να εργαστεί για την τελική έκδοση για όλους τους χρήστες.

Όπως θα δούμε στην εικόνα αυτή είναι η πρώτη έκδοση του νέου interface για τους χρήστες του Xbox όπου μπορούμε να δούμε ότι η εταιρεία θα προσθέσει χαρακτηριστικά νέα ειδικά tiles και πολλά άλλα. Ομοίως, η εταιρεία θέλει το Interface να τρέξει μέσα από τα διάφορα επίπεδα των insiders φέτος, καταγράφοντας επιλογές, ώστε την επόμενη χρονιά να δοκιμαστεί από τους παίκτες να λάβει σχόλια για να τη βελτιώσει και να παραδώσει την τελική έκδοση.Αναμφίβολα, εξαιρετικά νέα για τους παίκτες, που ζητούν ένα νέο περιβάλλον χρήστη εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά με τις κονσόλες νέας γενιάς, Xbox Series X|S , όπου η αλλαγή δεν έγινε αισθητή λόγω του γεγονότος ότι διατηρούν πολλά από το στυλ του λειτουργικού συστήματος. Τώρα μένει να περιμένουμε να εμφανιστούν τα πρώτα σχόλια, αφού μέχρι την τελική έκδοση θα έχει πολύ δρόμο.

65 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png