Το Xbox ξεκινά πρόγραμμα καθοδήγησης για να βοηθήσει τις γυναίκες να κάνουν καριέρα στα videogamesΓια τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας το Xbox αποκάλυψε ένα νέο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να χτίσουν καριέρες στη βιομηχανία παιχνιδιών. Το πρόγραμμα θα προσφέρει πρόσβαση σε συνεδρίες καθοδήγησης σε διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, με στόχο την προώθηση της εξέλιξης της σταδιοδρομίας στα videogames.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα έρχονται στα μέσα Μαρτίου, όπου υποθέτουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα για το πώς μπορούν να εγγραφούν οι άνθρωποι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα στούντιο παιχνιδιών που ανήκουν στο Xbox, από τα οποία υπάρχουν πλέον πολλά, με την ελπίδα ότι ορισμένοι υποψήφιοι θα προχωρήσουν σε θέσεις εργασίας σε ομάδες ανάπτυξης Xbox.

Το Xbox συνεχίζει εξηγώντας ότι, ενώ η ESA λέει ότι το 45% των gamers ταυτίζονται με γυναίκες αυτό το ποσοστό είναι μόλις 30% όσον αφορά τους προγραμματιστές παιχνιδιών. Η ίδια η Microsoft Gaming αιωρείται γύρω από αυτόν τον μέσο όρο με το 29,7% του εργατικού δυναμικού της να είναι γυναίκες.

Αν το πρόγραμμα σας ενδιαφέρει, μερικές από τις γυναίκες που εργάζονται ήδη στο Xbox, μαζί με άλλες στον ευρύτερο κλάδο, έχουν αναλάβει το Xbox podcast αυτή την εβδομάδα. Εκεί θα μπορέσετε να μάθετε για τους ρόλους τους στον κλάδο και πώς απέκτησαν επιτυχημένη σταδιοδρομία στα videogames.

Θα υπάρχει επίσης ένα ζωντανό πάνελ στη φετινή εκδήλωση του GDC όπου πολλές από τις γυναίκες στα στούντιο του Xbox θα συζητήσουν τα ταξίδια σταδιοδρομίας τους. Στο πάνελ θα συμμετέχουν η Mary McGuane (Xbox studio manager στην Obsidian, Double Fine και InXile), η Kate Rayner (head of technology for The Coalition), ηShannon Loftis (former studio head for World’s Edge), η Helen Chiang (corporate vice president Minecraft franchise),η Kim Swift (senior director of Cloud Gaming at Xbox Game Studios Publishing)κ αι η Bonnie Ross (studio head for 343 Industries).34 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png