Το Xbox στην Gamescom 2022 ίσως μας έχει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.


Όπως είχαμε γράψει η Microsoft επιβεβαίωσε ποια παιχνίδια Xbox θα περιμένουμε να δούμε στο GamesCom 2022, με τίτλους εξίσου σημαντικούς στο άμεσο μέλλον για την πλατφόρμα της εταιρείας όπως το A Plague Tale: Requiem ή το Pentiment, μεταξύ πολλών άλλων παιχνιδιών.

Ωστόσο, η αμερικανική εταιρεία στη δημοσίευση που έκανε στο Xbox Wire αφού θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει η άφιξη ενός νέου παιχνιδιού κυκλοφορίας στο Xbox Game Pass που μέχρι σήμερα δεν είχε σχολιαστεί.

Συγκεκριμένα, το νέο παιχνίδι που θα μπορούσε να έρθει στο Xbox Game Pass θα μπορούσε να είναι το Lies of P. Γιατί όμως αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να φτάσει στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft; Βρήκαμε την απάντηση στον τρόπο που η εταιρεία παρείχε πληροφορίες για τους τίτλους που έλαβαν μέρος στην έκθεση.

Αν ρίξουμε μια ματιά εκεί που αναφέρει τα παιχνίδια που μπορούμε να περιμένουμε, μπορούμε να δούμε ότι καθένα από αυτά έχει επιβεβαιωθεί ότι θα έρθει σύντομα στο Xbox Game Pass. Όλα εκτός από τον τίτλο που αναπτύσσετε από τους ανθρώπους του Neowiz Studio και του Round 8 Studios.

Επομένως, όλα δείχνουν ότι η άφιξη ενός νέου παιχνιδιού στο Xbox Game Pass θα μπορούσε να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της ίδιας της έκθεσης, με πρωταγωνιστή το Lies of P, ώστε να απολαύσουμε αυτή την Souls -like περιπέτεια μέσω της υπηρεσίας της Microsoft την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του στην αγορά. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι και απέχει πολύ από την επιβεβαίωση και είναι απλώς μια εικασία βλέποντας τους υπόλοιπους τίτλους που θα είναι παρόντες.

229 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png