Το Xbox Cloud και το Gamepass λειτουργούν τώρα στο Steam Deck με τον Microsoft Edge BetaΗ Microsoft και η Valve συνεργάζονται για να φέρουν το Xbox Game Pass και το Xbox Cloud στο Steam Deck και μια πρώτη λειτουργική λύση είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του microsoft edge beta, μιας ακόμα ημιτελούς έκδοσης του προγράμματος περιήγησης της Microsoft που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συσκευή Valve.

Όπως ανέφεραν οι προγραμματιστές της Microsoft, η λύση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, επειδή ανοίγει στην πραγματικότητα την πόρτα για την άφιξη του Xbox Cloud και του Game Pass επίσης στο Linux γενικά και συγκεκριμένα στο steam deck. Υπάρχει ήδη μια επίσημη λίστα παιχνιδιών Xbox Game Studios συμβατά με τη συσκευή και επαληθευμένα, ενώ στην επίσημη τοποθεσία της Microsoft υπάρχει επίσης ένας οδηγός για το πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft Edge Beta στο Steam Deck.


Τέλος πάντων, στη σελίδα Reddit αφιερωμένη στο θέμα υπάρχουν επίσης οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Microsoft Edge σε έκδοση Beta στο Steam Deck. Μετά την εισαγωγή της εφαρμογής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το cloud xbox απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

50 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png