Το Xbox Cloud Gaming θα λάβει σύντομα υποστήριξη για ποντίκι και πληκτρολόγιοΗ Microsoft καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να κάνει όλο και περισσότερες επιλογές για την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών από οπουδήποτε συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή, των κόνσολών και επίσης των smartphones και είναι δυνατό χάρη στην επιλογή Xbox Cloud Gaming που είναι διαθέσιμη με το Xbox Game Pass Ultimate χωρίς επιπλέον κόστος.

Αυτή η επιλογή μας επιτρέπει να παίζουμε από το τηλέφωνο ή το tablet που συνδέονται με servers που προετοιμάζονται για αυτό αν και η τεχνολογία εξακολουθεί να είναι σε beta, αν και έχει ήδη αρκετά μεγάλο όγκο περιεχομένου για αναπαραγωγή.


Αυτή η υπηρεσία εμφανίστηκε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2020 και από τότε έχουμε δει πώς βελτιώνεται μέσω ενημερώσεων. Επίσης σε θέση να χρησιμοποιηθεί στον υπολογιστή ή ακόμη και στις ίδιες τις κονσόλες οπότε δεν θα χρειάζεται καν να εγκαταστήσουμε τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά.


Φαίνεται ότι φέτος θα έχουμε περισσότερα νέα σχετικά με αυτό επειδή επιβεβαιώθηκε ότι σύντομα θα έχουμε υποστήριξη για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τον επικεφαλής που είναι υπεύθυνοw για το Microsoft Flight Simulator. Aν και δεν δίνεται συγκεκριμένη ημερομηνία με αυτή την έννοια, αλλά εξασφαλίζει ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.

47 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png