Το Xbox Game Pass για PC φτάνει σε 5 νέες χώρες.


Το Xbox εργάζεται σκληρά για να είναι σε θέση να μεταφέρει την υπηρεσία συνδρομής αστέρων όσο το δυνατόν περισσότερο, φτάνοντας την σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με την ευκαιρία αυτή, έχει ανακοινωθεί ότι το Xbox Game Pass PC προσγειώνεται σε 5 νέες χώρες ανοίγοντας μια νέα δυνατότητα για παίκτες, καθώς η περιοχή όπου προσγειώνεται έχει περισσότερους από 160 εκατομμύρια παίκτες για υπολογιστή. Μέσω του Xbox Wire, οι πληροφορίες έχουν δημοσιευθεί με όλες τις λεπτομέρειες, όπου εξηγείται ότι το Xbox Game Pass PC φτάνει τελικά στη Νοτιοανατολική Ασία, ειδικά στις χώρες της Ινδονησίας, της Μαλαισίας, των Φιλιππίνων, της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ. Αυτό θα δώσει άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη Game Pass, μαζί με τίτλους από το Bethesda και το EA Play.

Όσον αφορά αυτή τη σημαντική ανακοίνωση, ο υπεύθυνος του Xbox Asia Jeremy Hinton δήλωσε:

Στόχος μας είναι να φέρουμε το Game Pass PC σε περισσότερες χώρες όπου τα Windows είναι διαθέσιμα, για να μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε περισσότερους από 3 δισεκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Είχαμε μια καλή αρχή στη Νοτιοανατολική Ασία, όπου είδαμε μια τεράστια ζήτηση για game pass PC κατά τη διάρκεια της preview περιόδου. Ακούμε τους παίκτες και προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε την εμπειρία. Αυτό περιλαμβάνει την αύξηση της επιλογής παιχνιδιών σε όλα τα είδη και την παροχή καλύτερης υποστήριξης σε τοπικές γλώσσες.

Απίστευτα νέα για όλους τους κατοίκους της Νοτιοανατολικής Ασίας, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να παίξουν τον τεράστιο και προηγμένο κατάλογο που προσφέρει το Xbox Game Pass. Μια σταθερή και πραγματικά σημαντική αγορά για τη Microsoft, καθώς σύμφωνα με στοιχεία , σε αυτές τις χώρες υπάρχουν περισσότεροι από 160 εκατομμύρια παίκτες στον υπολογιστή.

33 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png