Το Xbox Game Pass ενδέχεται να δημιουργήσει προγράμματα συνδρομής σαν το νέο PlayStation Plus.Ενώ η δυνατότητα της Microsoft να διαγράψει το Xbox Live Gold και να το ενσωματώσει στο Xbox Game Pass η ανακοίνωση της ανανέωσης του PlayStation Plus χθες το απόγευμα, η οποία συγχωνεύει το PS Plus και το PS Now, μπορεί να είναι η απόλυτη ώθηση για τη Microsoft να απαλλαγεί από αυτήν την υπηρεσία που έχει χάσει αξία από την άφιξη του Xbox Game Pass. Τουλάχιστον, αυτό επισημαίνει ο Jez Corden του Windows Central.


Μετά την ανακοίνωση του νέου PlayStation Plus, ο Jez Corden μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τις υποψίες του ότι η Microsoft θα μπορούσε να δώσει το παράδειγμα και να βάλει το Xbox Live Gold στο Xbox Game Pass.

" Υποψιάζομαι ότι θα δούμε τη Microsoft να εδραιώνει το Xbox Live Gold στο Xbox Game Pass στο μέλλον",

λέει. Αν και μέχρι στιγμής, η Microsoft δεν έχει δώσει το πράσινο φως σε αυτήν την ιδέα.


Είναι λογικό ότι πριν από αυτή τη συγχώνευση του PS Plus και του PS Now, η Microsoft δεν ήθελε να εξαλείψει το Xbox Live Gold, την πύλη για online παιχνίδια στο Xbox και τον άμεσο ανταγωνισμό ps plus, αλλά αυτή η κίνηση από τη Sony θα μπορούσε να οδηγήσει τη Microsoft να ενσωματώσει επίσης την πρότασή της σε μία υπηρεσία με περισσότερες επιλογές.282 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png