Το Xbox Game Pass μπορεί να ανακοινώσει νέα παιχνίδια στο Tokyo Game Show 2022.Σήμερα μάθαμε για ένα νέο κύμα προσθηκών για το Xbox Game Pass που περιλαμβάνει τόσο ενδιαφέροντες τίτλους όπως το Disney Dreamlight Valley ή το Metal: Hellsinger. Ωστόσο, τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ για τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft. Και Στη δήλωση βιντεοπαιχνιδιών του μήνα Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι το Xbox Game Pass θα μπορούσε να ανακοινώσει νέα παιχνίδια στο Tokyo Game Show 2022, το οποίο θα λάβει χώρα μεταξύ 15 και 18 Σεπτεμβρίου στην ιαπωνική πρωτεύουσα και όπου το Xbox θα έχει και πάλι παρουσία δείχνοντας για άλλη μια φορά πώς η Ιαπωνία έχει γίνει μια από τις αναπτυσσόμενες αγορές για το Αμερικανικό brand name.


"Καθώς ενημερώνετε τη λίστα των παιχνιδιών που θέλετε να παίξετε, φροντίστε να προσθέσετε μια υπενθύμιση για να δείτε αυτήν τη σελίδα με τις ενημερώσεις μας για τις 15 Σεπτεμβρίου στο Tokyo Game Show "

λένε τα νέα του Xbox πριν δώσουν τη θέση τους την λίστα των τίτλων που θα ενταχθούν στο Game Pass τις επόμενες δύο εβδομάδες. Έτσι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην εκδήλωση Xbox στην κύρια έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στην Ιαπωνία, η οποία θα έχει παρουσία και φέτος και όχι μόνο με Ιάπωνες εκδότες και εταιρείες, αλλά και με την παρουσία εταιρειών από άλλα μέρη του κόσμου.Αυτή είναι η περίπτωση του Xbox, το οποίο έχει εντείνει τις σχέσεις του με την Ιαπωνία τον τελευταίο καιρό, όπως αποδεικνύεται από την άφιξη του Persona στο Game Pass ή ακόμα και την απόκτηση ενός ιαπωνικού στούντιο όπως η Tango Gameworks (The Evil Within, GhostWire Tokyo) ως μέρος της αγοράς της Bethesda. Τώρα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα για να μπορέσουμε να γνωρίζουμε τα παιχνίδια για το Xbox Game Pass που ανακοινώνονται στο Tokyo Game Show.

42 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png