Το Xbox Game Pass προσθέτει μια νέα λειτουργία για το EA Play.Το Xbox Game Pass Ultimate είναι το πιο πλήρες επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει επί του παρόντος η Microsoft. Εκτός από τη χορήγηση πρόσβασης σε όλα τα παιχνίδια στον κατάλογο Game Pass τόσο στην κονσόλα όσο και στον υπολογιστή, μας επιτρέπει επίσης να απολαύσουμε το Xcloud (όπου είναι διαθέσιμο ) και τους τίτλους που βρίσκονται στον κατάλογο EA Play. Αλλά πέρα από αυτό είναι πλέον γνωστό ότι το Xbox Game Pass Ultimate προσθέτει μια άλλη νέα λειτουργία EA Play.

Μέχρι τώρα η υπηρεσία της Microsoft έχει προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα επώνυμα παιχνίδια της EA αλλά τώρα μαθαίνουμε επίσης ότι μια σημαντική λειτουργία θα έρθει για όλους εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους κυνηγούς επιτευγμάτων, επειδή από αυτή τη στιγμή τα επιτεύγματα του EA Play είναι διαθέσιμα μέσω του Ultimate Game Pass.

Αυτές τις πληροφορίες τις μάθαμε χάρη σε μια δημοσίευση που έγινε μέσω του Reddit από τον χρήστη rupal_hs όπου επιβεβαίωσε ότι τα επιτεύγματα (achievements) του EA Play είναι ήδη διαθέσιμα με το Xbox Game Pass Ultimate.

Μπορεί να μην είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για τους περισσότερους χρήστες, αλλά η είδηση ότι το Xbox Game Pass προσθέτει μια νέα λειτουργία κατά καιρούς είναι κάτι που είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικά νέα για τους χρήστες214 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png