Το XDefiant δεν θα φέρει το εμπορικό σήμα "Tom Clancy".Φαίνεται ότι το νέο στοίχημα της Ubisoft για πολλούς παίκτες το XDefiant θα ξεκινήσει σύντομα νέες ιδιωτικές δοκιμές μέσω insider tests που θα είναι διαθέσιμα σε "selected registered on PC". Μέσω αυτής της ανακοίνωσης, η γαλλική εταιρεία επιβεβαιώνει επίσης ότι αυτό το είδος ανταγωνιστικού ομαδικού παιχνιδιού διανέμεται από εδώ και στο εξής χωρίς το εμπορικό σήμα "Tom Clancy", που χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής σε μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών με ένα κοινό σύμπαν στο οποίο συμμετέχουν το Rainbow Six, το Ghost Recon και το The Division.


"Αυτές οι sessions θα είναι μια ευκαιρία για εσάς να μάθετε για τις τρέχουσες λειτουργίες και να παρέχετε σχόλια. Επιπλέον, θα συναντήσετε φατρίες από παιχνίδια εκτός του σύμπαντος του Tom Clancy. Με αυτές τις αλλαγές, το παιχνίδι θα είναι πλέον γνωστό ως XDefiant"

ανέφερε η Ubisoft σε δήλωσή της..


"Αυτές οι sessions θα τοποθετήσουν τους παίκτες υπέρ και κατά της ομάδας ανάπτυξής μας για να παρουσιάσουν διαφορετικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Μάθαμε πολλά από την τελευταία μας κλειστή δοκιμή, χάρη στα βαθιά και γνήσια σχόλιά τους. Από την οποία περιμένουμε ακόμα περισσότερα."

Παρόλο που αυτές οι πρώτες "Insider Sessions" έχουν ήδη αρχίσει να προσκαλούν ορισμένους εγγεγραμμένους παίκτες pc μέσω της ιστοσελίδας XDefiant, η Ubisoft υπενθυμίζει ότι οι παίκτες κονσόλας θα μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε αυτή τη δοκιμή αργότερα. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία σχετικά με το θέμα αυτό.


22 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png