Φέτος ίσως δούμε το Age of Empires 4 για Xbox.


Το Age of Empires είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα franchise real time strategy. Όπως γνωρίζετε ήδη, το Age of Empires 4 είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες PC μέσα από την υπηρεσία Xbox Game Pass PC και παρόλο που δεν είναι απαραίτητα το είδος του παιχνιδιού που θα φανταζόσασταν να παίζετε σε μια κονσόλα, πολλοί αναρωτιούνται πότε το Age of Empires Empires 4 θα έρθει στο Xbox.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Adam Isgreen, ( creative director του World's Edge), σχολίασε ότι μόλις ολοκληρώσουν τη διαχείριση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού στον υπολογιστή, θα άρχιζαν να ψάχνουν τρόπους για να δουν πώς να κάνουν το Age of Empires 4 να λειτουργήσει ομαλά στο Xbox . Ο Isgreen πρόσθεσε επίσης ότι δεν είχαν σίγουρα σχέδια για την μεταφορά στην κονσόλα, αλλά ο Jez Corden σχολίασε μέσω του Boxenberg , ότι είναι 90% σίγουρος ότι το Age of Empires 4 θα φτάσει στο Xbox φέτος .


Η μεταφορά ενός real time strategy παιχνιδιού από υπολογιστή σε κονσόλες δεν φαίνεται καθόλου εύκολη υπόθεση αλλά αφού είδαμε πώς οι άνθρωποι στο Redmond κατάφερε να κάνει το Microsoft Flight Simulator να λειτουργεί τέλεια στις κονσόλες, οπότε ελπίζουμε να δούμε και το Age of Empires 4 στο Xbox Τα Series X | S και Xbox One . Κάτι που φαίνεται σχεδόν σίγουρο ειδικά μετά από αυτές τις δηλώσεις του Jez. Το Age of Empires 4 έχει σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων και η μελλοντική του άφιξη στις κονσόλες θα το κάνει πολύ μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο από ό,τι είναι ήδη. Εσείς θα το παίζατε Day one ;

84 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png