Φήμες λένε για "μεγάλη" εξαγορά από την Sony αλλά ακόμα είναι απλά εικασίες.Η εβδομάδα των ειδήσεων του PlayStation συνεχίζετε . Προφανώς λάβαμε επίσημη επιβεβαίωση για την ριζική ανανέωση του PS Plus, αλλά πολλές από τις λεπτομέρειες είχαν ήδη διαρρεύσει και η Sony απέτυχε να το κρύψει. Μην γελιόμαστε γιατί μπορεί να ήταν μεγάλη ανακοίνωση αλλά πιστεύουμε πως ο κύκλος δεν έχει κλείσει.


Ο Greg Miller ήταν ένας από τους πολλούς παρατηρητές της βιομηχανίας ανάβαλλε το playStation podcast του και προς υπεράσπιση του προσπάθησε να μετριάσει τις προσδοκίες νωρίτερα μιλώντας ότι είχε ακούσει για τρεις δυνητικά ενδιαφέρουσες εξελίξεις.


Το πρώτο ήταν, όπως αναφέρθηκε, τα νέα για το PS Plus τα οποία κυκλοφόρησαν. Το δεύτερο ίσως αφορά για ένα event σχετικά με το PSVR2 . Αν και ακόμα κάνεις δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πρόσκληση.

Η τρίτη φήμη είναι και η πιο καυτή. Μια εξαγορά και υποτίθεται ότι είναι "πραγματικά μεγάλη". Μιλώντας ως μέρος του Kinda Funny Games Daily, τόσο ο Miller όσο και ο Jeff Grubb ισχυρίζονται ότι έχουν ακούσει για το ίδιο πράγμα. Ο Grubb εξήγησε:

H τρίτη (φήμη) είναι πολύ δύσκολη να εντοπιστεί επειδή οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν [για τις εξαγορές] αλλά εκείνοι που γνωρίζουν πραγματικά είναι συνήθως νομικά υποχρεωμένοι να μην μπορούν να πουν τίποτα".

Καθώς η συζήτηση εξελίσσεται, ο Grubb εξηγεί ότι έχει ακούσει ότι είναι μεγάλο και ο Miller παρεμβαίνει:

Έτσι, μοιραζόμαστε πληροφορίες εδώ, αλλά έχω ακούσει από δύο ξεχωριστές πηγές - μία από αυτές είναι μια ομάδα ανθρώπων - ότι είναι μεγάλη. Ότι είναι πολύ μεγάλη. Οπότε θα καθυστερήσω το [PS I Love You podcast] και θα δω αν αυτό θα συμβεί αυτή την εβδομάδα.

Ο Grubb συνέχισε εξηγώντας ότι η Sony είναι πολύ σοβαρή σχετικά με τις διαρροές και ότι παρόλο που έχει ακούσει πολλές εικασίες για μια εξαγορά δεν πρόκειται να "γράψει μια ιστορία γι 'αυτό στο Games Beat". Ως εκ τούτου, όλα αυτά ακούγονται σαν φήμες περισσότερο από οτιδήποτε συγκεκριμένο.

Πράγματι, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά ουσιαστικό εδώ. Όπως επισημαίνουν και οι δύο ειδήμονες, οι πληροφορίες έρχονται από δεύτερο χέρι, και όποιος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ειδήσεις δεν θα ήταν σε θέση να μιλήσει γι 'αυτό ούτως ή άλλως. Τελικά, είναι καλύτερο να καθίσουμε και να περιμένουμε και να δούμε εάν υπάρξουν κάποια νέα από την Sony (όταν θα είναι έτοιμη να το ανακοινώσει) ή απλώς να παραμείνουν μόνο σε φήμες.

120 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png