Φήμη : Το Final Fantasy VII Remake στο Xbox;Αν και η κυκλοφορία του Final Fantasy VII Remake στο Xbox φαινόταν αδύνατη εδώ και αρκετό καιρό ίσως ο τίτλος της Square Enix να καταλήξει να φτάσει στα Xbox Series ίσως και στο Xbox Game Pass . Αρχικά η συμφωνία αποκλειστικότητας του Final Fantasy VII Remake διήρκεσε για ένα χρόνο αλλά μετά το τέλος του τίτλου παρέμεινε αποκλειστική γεγονός που δείχνει μια πιθανή ανανέωση της αποκλειστικότητας. Ωστόσο όπως σχολίασε ο Nick Shpeshal, ο Insider του Xbox Era, η συμφωνία αποκλειστικότητας λήγει αυτόν τον Απρίλιο και το Final Fantasy VI θα μπορούσε να έρθει στο Xbox αυτόν τον μήνα.

Αν και οι πιο αξιόπιστες πηγές του Xbox Era επισημαίνουν ότι αυτή η άφιξη δεν θα συμβεί, ο ίδιος ο εξεπλάγη όταν μια άλλη πηγή του είπε το αντίθετο, έτσι ώστε το Final Fantasy VII Remake θα μπορούσε να είναι στο Xbox περίπου τον Απρίλιο, όταν υποτίθεται ότι η αποκλειστικότητα θα λήξει.

Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι τα μέλη του Xbox Era εμπιστεύονται περισσότερο το «όχι» παρά το «ναι» για το παιχνίδι στις πλατφόρμες Xbox, αφού η Sony θα ήθελε να θωρακίσει το Final Fantasy saga στο οικοσύστημά της. Ίσως όμως για τον μήνα Απρίλιο υπάρχουν εκπλήξεις και το παιχνίδι δεν φτάσει μόνο στο Xbox αλλά και στο Xbox Game Pass. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές.

Εσείς θα το θέλατε στο Xbox ;1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png