Χρόνια πολλά SilverHawks!Το SilverHawks ( εμείς φυσικά το ξέραμε σαν ασημένια γεράκια) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που αναπτύχθηκε από την Rankin/Bass Productions και διανεμήθηκε από την Lorimar-Telepictures το 1986. Δημιουργήθηκε ως ισοδύναμο που βασίζεται στο διάστημα της διάσημης σε ολους μας σειράς ThunderCats. Όπως συνέβη με τους ThunderCats, υπήρχε επίσης μια σειρά κόμικς SilverHawks που εκδόθηκε από την Marvel Comics υπό την αιγίδα της Star Comics. Οι χαρακτήρες/ ήρωες που μάθαμε ήταν Commander Stargazer,Quicksilver,Bluegrass,Steelheart & Steelwill,The Copper Kidd! Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στους ΚΑΚΟΥΣ της υπόθεσης:Mon*Star ,Yes-Man,Hardware,Melodia,Windhammer,Bounty Hunter και πολλοί άλλοι.

Η ιστορία μας φέρνει κάπου στον 29ο αιώνα. όπου μια ομάδα ανθρώπων αποκτούν μεταλλικά σώματα και φτερά , για να καταπολεμήσουν το έγκλημα στον γαλαξία Λίμπο. Για μια ολόκληρη σεζόν τα γεράκια εξορμούσαν απο τη βάση τους με το ειδικό τους αεροσκάφος/διαστημόπλοιο για τις περιπέτειες τους που συνολικά αριθμούν 65 επεισόδια.

Η Lorimar-Telepictures αγοράστηκε από την Warner Bros. το 1989 και τα δικαιώματα του SilverHawks κατέχονται πλέον από την Warner Bros. Television Distribution.

Το Silverhawks έχει παίξει κατά καιρούς στην ελληνική τηλεόραση στα ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ και JUNIORSTV.

Σαν σήμερα έχουμε το πρώτο επεισόδιο που βγήκε στον αέρα το 1986.! Χρόνια πολλά!!!
20 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png