Όλα όσα μάθαμε για το οικογενειακό πρόγραμμα στο Xbox Game Pass.Χθες έλαβε χώρα αυτό που θα είναι ένα από τα μεγάλα νέα της χρονιάς, αφού η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι το φημολογούμενο οικογενειακό πρόγραμμα Xbox Game Pass θα φτάσει στην Κολομβία και την Ιρλανδία, ως δοκιμαστικό παράθυρο για την εισαγωγή αυτής της νέας συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Η εταιρεία μοιράστηκε τα απαραίτητα βήματα για τη δοκιμή αυτού του νέου επιπέδου μέσω του Xbox Wire, αλλά θα είναι διαθέσιμο μόνο στις αναφερόμενες χώρες, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο διάσημος δημοσιογράφος του The Verge, Tom Warren , επιβεβαιώθηκε πόσο θα κοστίσει το οικογενειακό πρόγραμμα Xbox Game Pass, τουλάχιστον για αρχή. Σύμφωνα με το βίντεο που μπορούμε να δούμε στο τέλος του άρθρου το κόστος του οικογενειακού προγράμματος της υπηρεσίας Microsoft θα είναι 21,99 ευρώ το μήνα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορούμε να προσθέσουμε έως και 4 άτομα σε αυτή τη νέα συνδρομή, η συνολική τιμή της υπηρεσίας ανά μήνα προσγειώνεται στα 5,50 ευρώ ανά άτομο το μήνα. Αν και αυτή τη στιγμή είναι σε δοκιμαστικό στάδιο αυτή η τιμή είναι απολύτως τρελή σε εμπορικό επίπεδο, αφού θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν ένα χρόνο Xbox Game Pass Ultimate με εντελώς επίσημο τρόπο μόνο με 66 ευρώ.

Επομένως, στην ερώτηση πόσο θα κοστίσει το οικογενειακό πρόγραμμα Xbox Game Pass , η πιο ακριβής απάντηση είναι "πολύ μικρή", λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των επιλογών που μας προσφέρει η υπηρεσία, αφού θα έχουμε πρόσβαση σε όλα όσα μας προσφέρει.47 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png